HakTac Odesláno 14. červenec 2013 Odesláno 14. červenec 2013 Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat ohledně podtlaku... když vypnu motor zůstane po nějakou dobu ještě v podtlakovém okruhu podtlak a nebo to rázem zmizí? U auta 2.2 hdi kolísají otáčky a vždy když spadnou dolu, tak zmizí podtlak... a nevím jestli je to tím, že chcípá motor a nebo je něco KO v podtlaku. Každopádně to chcípání motoru je jen doměnka protože se otáčky jen houpou a nevím jestli ten bod kdy otáčky klesnou na minimum lze brát jako vypnutí motoru. Citovat
HakTac Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 už jsem si to změřil na druhém autě... Citovat
Lihous Odesláno 15. červenec 2013 Odesláno 15. červenec 2013 Fajn a nejake hodnoty/nudna cisla? Pripadne duvod a oprava ? Diky Citovat
HakTac Odesláno 15. červenec 2013 Autor Odesláno 15. červenec 2013 ále, bratrnkovi blbne auto cuká za jízdy, padají otáčky a tím mizí podtlak. Tak jsem zjistil, že podlak mizí díky EGRu, který každou chvilku spíná a jak se hne, tak padne podtlak pryč. Co se týče hodnot a měření nalezneš tady: http://www.autocats.ws/manuals/peugeot/607/info/tc/b3fd3qke.htm Cukání to ještě nevyřešilo, chod je klidnější, ale ne o moc. Ještě zkusíme dát nový filtr, tedy od jiné značky, protože mi to příjde jako by tam nešlo palivo a byl filtr přicpaný. Bohužel na to abych změřil nízkotlaký okruh mam sice budík, ale nevím jak sundat ty hadičky, abych je neporušil.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.