Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ako som vymenil cerpadlo lucas za mechanicke bosch tak mi prestala ist klima nezopina rele... ked ju mam pustenu tak za jazdy pocujem ako relatko precvakava raz ide raz nejde... ako som vymenil to cerpadlo tak stale svieti diagnostika na palubovke... to je mi jeasne z koli tomu cerpadlu ale ci to nema nejaky vpliv na to rele na klimu..... nevie niekto poradit... dakujem...

Odesláno

naplneni nic neresi v tomhle pripade se to musi natlakovat dusikem aby se zjistilo misto uniku to se musi zacelit popripade vymenit pokud je to chladic pote se musi napustit chladivem a dostat se na zpravnou odparovacku pote klima fnguje jak ma

Odesláno

chlapci nic neunikolo klima je plna... viete co bolo pricinou aspon podla mna.. vymenil som cerpadlo lucas za bosch... cital som tu na fore ze treba zaaretovat elektricky plyn aby bol pridany na plno aby isiel otackomer do 4,5 tisic otacok.. to som aj spravil... tym padom si asi to bsi myslelo ze je plny plyn pridany a bralo ohlad na emisie alebo spotrebu tak vypinalo klimu... ja som si vsimol ze ked bol motor napriklad otackach nad 2,2 tisic tak klima isla akonahle padly otacky pod 2 tisic tak vyplo... plyn som odaretoval... a klima ide normalne ako aj isla predtim... tak radsej budem behat bez fungujuceho otackomeru... a aspon mi pojde klima....:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...