Mohy Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 vitek: smotal jsem pátépřesdeváté, špatně to napsal... ze huawei ma vlastní vývoj vím, o ZTE jsem to nevěděl:roll A prestigio je brand čínskych výrobků... ale mají vlastní dohled a brandují \"lepší\" zařízení... ale to uz je [upravil dne 6/7/13 19:37 od Mohy]
h4wk3y Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ainol je fajn... clovek muze mit smulu na kus, ale to i u iPadu... Jak rika koblih, tak take mam lepsi zkusenosti s reklamacema u cinanu, nez obcas tady... A Mohy a jeho Apple agitacka, to uz jsme tady nekde spolu rozebirali ...
kocour17 Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 je pravda že Ainol nabízí fakt slušný výkon ale co jsem se tak dočetl tak na to nejdou evropské hry takže je to dobrý tak pro číňany ipad je docela slušnej až na ten displej tak teď už fakt nevím:D
h4wk3y Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 zkus si nekde vyzkouset iPhone(iOS) a nejaky Android mobil - respektive pritelkyne... Podle toho se teprve odpichni, co ji vyhovuje vic a s tim danym OS kup tabletu....
Vítek1 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 ja treba ted uvazuju ze vezmu my audio 9,7\" z tesca za 3700,- reklamace tam budou OK ma kovovej zadni kryt dvoujadro procesor a beha docela slusne. Na precteni netu by me to stacilo
Mohy Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 hliníkový záda nejsou vždy výhra..... pokud jsou slaby anteny tak hliník brání signálu...wifi, 3/4G...
Vítek1 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 to samozrejme vim ale ma prouzek plastu na vrchni strane tak predpokladam ze to bude kvuli antenam. Telefon mam taky kovovej a urcite funguje lip nez iphone 5
MirekCC Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Nechapu, že někdo ještě tvrdí, že se android seka (laguje) .... Bejvávalo
kocour17 Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 co je pravdy na tom že pomocí blutooth nemůžu přenášet soubory z iOS na android ?
Mohy Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 pravda to není, resp je.... v defaultnim setup-u to nelze...ale na marketu jsou aplikace které to umožnují...takže to lze;)
milhaus Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 je pravda že Ainol nabízí fakt slušný výkon ale co jsem se tak dočetl tak na to nejdou evropské hry takže je to dobrý tak pro číňany ipad je docela slušnej až na ten displej tak teď už fakt nevím:D to není tak úplně pravda...nahrál jsem tam jinou ROMku a jde tam nainstalovat cokoliv, co kolega na Galaxy Tab... Zajdi do Okey...maj tam vystavený nějaký tablety a je možno vyzkoušet si tam, jaká velikost displeje ti vyhovuje.
kocour17 Odesláno 7. červenec 2013 Autor Odesláno 7. červenec 2013 to už jsem se právě kouknout byl:) 7 je fakt malá ale zase 10 velká rozhoduji se teď mezi asus google nexus 7- ta nová verze co by měla vyjít sice je to 7 ale výkon se mi hodně líbí a když jsem si zkoušel ten starý typ tak šlapal rychle nebo http://www.ainol-novo.com/ainol-novo9-spark-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-dual-camera-16gb.html -ten grafický čip by neměl mít problém s žádnou hrou a nebo Apple iPad mini
Mohy Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 milhaus: to je právě ono, to co se většíně líbí na iOS a vubec Apple: funguje to bez instalace jinych OS, přehrávání , crackování... proč bych si kupoval zarizeni, řekněme tablet, a musel tam dávat vařenou ROMku? Kocour: jak pise milhaus, jdi si to někam osahat....na Mini ten displej neni VUBEC tragickej, to jen novináři musej mít co napsat do záporů zařízení mimo vyšší pořizovací ceny:mrk:D A co se tyce RETINA zarizeni...tam nelze diskutovat;) Ainol je HW fajn, ale pokud je tovární chipset nepodporovanej tak je to na pytel. Navíc HW u Androidu zastarává světelnou rychlostí. BOHUZEL
Feelly Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Ja nevim bejt tebou bych šel do toho Samsungu ... Ten tedko děla si myslim dost slušne tablety a ten obraz ta grafika je užasna.. Samsung galaxy tab 10.1 je hodně dobrej i když teda Galaxy NOTE 10.1 je trochu někde jinde ale bohužel i s cenou.. Ipad bych nebral kvůli SW protože tam není možnost si to přizpůsobit uplně nejlíp podle sebe jako u androida...
rolph Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 já ti nevím, toho ainola spark docela zdrbli v recenzích, hw má jako ipad, ale naprosto nevyladěný, takže výsledný výkon je o několik levelů jinde než by člověk čekal (a než u vyladěného tabletu). Právě u androidu je hodně znát jaký je výrobce - android je všude stejný jako základ, ale pak už je to o ovladačích a doprovodném sw.. nexusu samozrejme davam palec nahoru..
milhaus Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 to mohy: no ono to crackování apod. není úplně crackování a update vařené ROMky...jde tam jen o to v konfig. souborech přepsat název zařízení z Ainol na GalaxyTab, jinak se jedná o čistej Android jako na jiných zařízeních..Já konkrétně jsem updatoval na novější fw s upraveným názvem zařízení... Já tohle z důvodu úspory nemalé částky peněz za známou značku podstoupím, technicky nejsem úplně levej . Displej je opravdu o tom si to osahat. Jelikož má manželka netbook s 10kou displejem, věděl jsem, do čeho jdu...a ikdyž mám poměrně malý prsty, do 7ky bych nešel. To je individuální. Ohledně HW (čipset, procesory ) - to jsem vůbec neřešil. Nekupoval jsem to na hry, na to nemám čas...a když už, ptáky (AB) to zvládne . Spíš než na tyhle věci jsem koukal na výdrž/baterii - mám tam 8000mAh. Tohle mi spolehlivě vydrží 8h. Nexus 7: je to fakt pěkná hračka, ale ty prachy bych za to nedal...čtyřjádro mně netankuje a má to malej displej...jinak je to stejný jako můj čínskej Ainol...v prosinci 2012 jsem Ainola koupil za 5tis, Nexus byl za cca 8tis... Dneska je všechno Čína, jedná se tam jen o to, jak si pohlídají kvalitu...Lidé si postupem času uvědomí, proč platit za drahou značku a nekoupit to samé levněji od u nás značky neznámé (neznámé, ale ověřené značky). Toť můj názor:papa . Momentálně sháním DualSim telefon...plánuju koupi telefonu u nás značky neznámé z jedné stránky zprostředkující prodej telefonů z čajny...Na některý kousky jsem našel i dosti pozitivní recenze...ale to už je jiný téma:papa [upravil dne 8/7/13 06:26 od milhaus]
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 jen podotknu: hlídam si akce na marketu a dneska je zadara treba DJs aplikace na michani hudby a smyčky..puvodni cena? 18e verze pro iPad a pro iPhone 4,5e. Nebo treba luxusni 3D hra Infiniti Blade II zadarmo...puv cena 6e... atd atd... :)
h4wk3y Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 slevy jsou i na Google Play [upravil dne 8/7/13 15:21 od h4wk3y]
Mohy Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 jassan, ja vím neboj:roker Jen mě to ted rozradostnilo, i kdyz nevim k čemu mi to bude:D:D ale muzu ted profimichat hudbu:mrk:D někde pres nějaký silnější BT repraky ted mužu delat DJ
Recommended Posts