Relic77 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Zdravim Chcem sa opytat zacala mi unikat chladiaca kvapalina a zistil som ze mi unika z hadic co idu z radiatora, su tam nejake tesnenia daju sa vymenit? Citovat
Relic77 Odesláno 5. červenec 2013 Autor Odesláno 5. červenec 2013 este ma napadlo ci to nemoze robit aj viko ci nie je upchate lebo ked som ho otvoril dost tam bol tlak... daju sa kupit tie O kruzky? Citovat
ozzy56 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 tlak v chladící soustavě musí být kroužky se dají koupit v pežotě Citovat
Relic77 Odesláno 5. červenec 2013 Autor Odesláno 5. červenec 2013 jasne viem ze musi byt tlak. len ked to viko neprepusta ci nevznika potom vacsi tlak a prepustaju tie kruzky Citovat
švícko87 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Nevim,kolik stojí v peugeotě,ale v klasických instalatérských potřebách ho seženeš za 2Kč/ks... Citovat
švícko87 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Já vím,ale neviděl jsem tvůj příspěvek ,jasně že myslím ty dva \"O\" kroužky mezi radiátorem a těma trubičkama... Citovat
Relic77 Odesláno 5. červenec 2013 Autor Odesláno 5. červenec 2013 aha takze tam pasuju aj take univerzalne...nemusi byt org pežot a co s tym vikom... ako zistim ci je nafigu da sa nejako rozobrat vycistit? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.