kecod Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 ako hladam tak hladam nic som nenasiel... treba menit aj streky ked menim lucas epick za bosch lebo som nahodil bosch cerpadlo a sa mi zda ako by sa mu nechcelo do otacok ked pridam plyn az po nejakej chvilke sa zoberie do otacok a aj trocha podymuje..... kupil som len cerpadlo z trubkami... Citovat
Petr_GTI6 Odesláno 5. červenec 2013 Odesláno 5. červenec 2013 Ano, mění se trubky a myslím i vstřiky. Hledej určitě to tady je. [upravil dne 5/7/13 16:39 od Petr_GTI6] Citovat
kecod Odesláno 5. červenec 2013 Autor Odesláno 5. červenec 2013 vymenil som vsetko pekne cerpadlo na znacke tak isto vacka a tak isto aj zotrvacnik... auto nastartuje len pri plnom plyne... a potom strasne dymi ...nedrzi volnobeh... skusal som ho nastavovat aj na sroboch nic sa nemeni... cerpadlo som bral z funkcneho auta... pred vymontovanim nastartoval na brnk.. a motor isiel pekne hladko.. motor bol ten isty co mam ja bolo tam cerpadlo lucas epic prerobene na bosch.. kde moze bit chyba ... dymi na bielo... Citovat
kecod Odesláno 6. červenec 2013 Autor Odesláno 6. červenec 2013 vyriesene troska som experimentoval.. a prisiel som na to ze som musel na cerpadle dat o jeden zub do predu oproti zaistovaciej znacke a olala auto startuje nedymi a ide pekne.. zapojil pretlak na cerpadlo do sania.. prerobil plyn a auto ide jak blazon mozem povedat ze rovnako ako na epic... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.