Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nahý muž s nožem v berlínské kašně hrozil policistům, zastřelili ho...

Recommended Posts

Odesláno

http://zpravy.idnes.cz/video-policie-v-berline-zastrelila-muze-ktery-ji-hrozil-nozem-p6a-/zahranicni.aspx?c=A130628_155055_zahranicni_pej

Nepřijde vám to absurdní? Ano, byl mimo a měl nůž, ale třeba taser němčouři nemají? Nebo střelba do nohy, když už střílí? Přijde mi to spíše jako holá poprava..... :blicismajlik

A nejspíš místní policie pokračuje v tom, co jim tam Hitler nechal.....ten nezájem, žádnou lítost, střílení na potkání.. :bacha

Odesláno

Jenže tam vytáhnou pistoli a ne nůž... A pokud nůž, tak používají taser, co jsem doposud viděl.....a když už střílí ostrou, nezabíjejí, když útočník nemá střelnou zbraň.

Odesláno

Nevšiml jsem si, že by běžel ;)

Ale pokud jsou přivoláni k případu, kde někdo běhá nahý s nožem, vezmou sebou i něco na omráčení.... Jak není zbytí, střelba.

A pokud by na mě takhle šel, střílím do nohou nebo do ruky kde měl nůž... Podle mě nic moc vycvičený policista...

Odesláno

Však je alespoň vidět co jsou ti fízlové za tupý póvl...a to nejen v Německu ale prakticky všude na světě. Ale vězte, že každý podobný skutek se jim vrátí měrou vrchovatou. Víme svoje... ;)

Odesláno

Zajimave, a ja cetl jinde, ze muz zemrel jeste v sanitce na prustrel plice .... ta v rameni neni, ne ? :) A strelili ho po tom co se zacal samoposkozovat a pak se priblizil k tomu cajtovi. Nejspis bych strilel taky ..

Odesláno

Nevím, co zde je nejasné. Měl zbraň a to nůž, se kterým přímo zaútočil a ohrožoval zakročujícího policistu, který mu na 100% dávál opakově výzvy, Jménem zákona, aby zanechal svého protiprávního jednání, jinak proti němu bude použito střelné zbraně!!!!!!! Dále se píše, že už byl zakrvácení v oblasti břicha. Taky vedl ,,nějaké divné řeči\".

Ale hlavně, nikdo z nás na místě nebyl a a taky nebyl v dané situaci.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...