lukaro Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 http://zpravy.idnes.cz/video-policie-v-berline-zastrelila-muze-ktery-ji-hrozil-nozem-p6a-/zahranicni.aspx?c=A130628_155055_zahranicni_pej Nepřijde vám to absurdní? Ano, byl mimo a měl nůž, ale třeba taser němčouři nemají? Nebo střelba do nohy, když už střílí? Přijde mi to spíše jako holá poprava..... A nejspíš místní policie pokračuje v tom, co jim tam Hitler nechal.....ten nezájem, žádnou lítost, střílení na potkání.. Citovat
Cinicman Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 A? V émerike by sa ani nerozbehol a už by tých guliek mal v sebe 10x toľko... Citovat
lukaro Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 Jenže tam vytáhnou pistoli a ne nůž... A pokud nůž, tak používají taser, co jsem doposud viděl.....a když už střílí ostrou, nezabíjejí, když útočník nemá střelnou zbraň. Citovat
Cinicman Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Ty si ho poznal? Vieš ako to tam prebiehalo? Bol si niekedy v ohrození života? Keby sa po mne rozbehol chlap s holým čurákom a nožom v ruke tak pálim hlava nehlava... Citovat
lukaro Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 Nevšiml jsem si, že by běžel Ale pokud jsou přivoláni k případu, kde někdo běhá nahý s nožem, vezmou sebou i něco na omráčení.... Jak není zbytí, střelba. A pokud by na mě takhle šel, střílím do nohou nebo do ruky kde měl nůž... Podle mě nic moc vycvičený policista... Citovat
Cinicman Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 I ty diskutére... radšej mlčím, lebo by som sa zbytočne samonasieral pred predĺženým víkendom... Citovat
Altman Odesláno 7. červenec 2013 Odesláno 7. červenec 2013 Však je alespoň vidět co jsou ti fízlové za tupý póvl...a to nejen v Německu ale prakticky všude na světě. Ale vězte, že každý podobný skutek se jim vrátí měrou vrchovatou. Víme svoje... Citovat
punkac Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 mno, je vidět, že znáte německé zákony jako je kozel zahradník.... Nůž s dlouhou čepelí se bere jako velmi nebezpečná zbraň. Kor když s nožem vyhrožuje http://www.mvcr.cz/clanek/aktualni-upozorneni.aspx?q=Y2hudW09NQ%3D%3D Jinak ho trefil do ramene, když kryl kolegu ALtman: Takový výkřik do tmy. Prej \"víme svoje\" Citovat
Guest StibTo Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Zajimave, a ja cetl jinde, ze muz zemrel jeste v sanitce na prustrel plice .... ta v rameni neni, ne ? A strelili ho po tom co se zacal samoposkozovat a pak se priblizil k tomu cajtovi. Nejspis bych strilel taky .. Citovat
OK406 Odesláno 8. červenec 2013 Odesláno 8. červenec 2013 Nevím, co zde je nejasné. Měl zbraň a to nůž, se kterým přímo zaútočil a ohrožoval zakročujícího policistu, který mu na 100% dávál opakově výzvy, Jménem zákona, aby zanechal svého protiprávního jednání, jinak proti němu bude použito střelné zbraně!!!!!!! Dále se píše, že už byl zakrvácení v oblasti břicha. Taky vedl ,,nějaké divné řeči\". Ale hlavně, nikdo z nás na místě nebyl a a taky nebyl v dané situaci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.