Michael coupé Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 hojte,po spadnuti softu,jeho nahozeni,prehrani atd jsem hodil zalohu z jineho zarizeni a prepsalo se mi cislo imei a ted nejedou aktualizace.... je nejaka moznost jak imei prepsat nebo nahodit jiny?Svuj puvodni znam,max me napada firma Britex,ale to az jako posledni :-) a kdyz z toho udelam cihlu,tak budu mit displey na prodej :-D [upravil dne 30/6/13 11:30 od Michael coupé] Citovat
Péťa Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Jestli nemáš zálohu složky EFS, tak nevím... Hledat na XDA jsi asi už zkoušel, že? Citovat
Michael coupé Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 jj,tam je nekolik postupu,ale nic.....ja bych chtel najit neco cim se tam dostanu a manualne to prepisu a byl by klid......ja to dostal do ruky jako cihlicku,tak jsem si hral. Citovat
h4wk3y Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 rekl bych, ze manualne neco jentak prepsat nejde... A britex asi taky moc nevyresi... Citovat
Michael coupé Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 Britex to udela za 1 tis /overeno/jedine na cem trvaji,ze nesmi bejt v registru odcizenych to imei a ani me puvodni,ale chtel bych to dat sam.... Citovat
Péťa Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 To se divím, že to Britex neřeší výměnou desky. Bylo by jim to podobné Citovat
h4wk3y Odesláno 1. červenec 2013 Odesláno 1. červenec 2013 taky se hodne divim, ze neco takoveho vubec dovedou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.