zanulinek Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 chtěla bych se vás zeptat, zda někdo nemáte nosiče kol na příčníky, takové ty obyčejné? popř. jaké jsou? My pojedeme letos na dovču s kolama a nechce se nám investovat do drahých, když kola dáme na auto jen tak 2x do roka. Děkuji za info Citovat
olda Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Mám ty nejlevnější nevím už z jakého marketu,jel jsem s nima několikrát Švýcarsko a zpátky,bez jediného problému,jen jsem kola přitáhl pro jistotu kurtama a přivázal k sobě,aby drželi,když by se jedno náhodou uvolnilo. Citovat
zanulinek Odesláno 30. červen 2013 Autor Odesláno 30. červen 2013 No já právěže uvažuji do kterých jít. Teď budeme kupovat příčníky a tak bych asi chtěla i držáky na kolo uzamykatelný, určitě je to lepší, kdyby náhodou Citovat
Návštěvník Odesláno 30. červen 2013 Odesláno 30. červen 2013 Můžu ti nabídnout příčníky a nosiče kol Hakr www.nosice-hakr.cz. Když si něco vybereš, nacením po SZ. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.