jk79 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Ahoj,mám dotaz ohledně zvednutí předku.Jedná se mi o to,že chci dát na podpěry do míst kde se běžně dává hever.Pak nastává situace kde to jinde zvednout na předku,vlastně i zadku auta.Dík za rady Citovat
pastorek Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Priestor na opretie zdviháku je dosť veľký aby sa zmestil zdvihák i podpera. Robím to tak na každom aute a ešte som sa nestretol s tým že by to tak nešlo. Ak chceš iné riešenie tak záleží aký máš zdvihák ale vždy je možnosť nájsť na podvozku pevné miesto, napríklad v uchytení náprav, kde sa dá oprieť zdvihák. Citovat
Návštěvník Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Ako pise Pastorek, vacsinou vpredu je najlepsie na uchytenie zadny silenblok ramena. http://sklad.calibra.cz/servis/ramena/ramena_biggi_01.jpg Je tam srob a elegantne sa tam da dat hever. Citovat
jk79 Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 Právě že to tam společně nedám,když nasadím original hever do těch výstupků co jsou k tomu určeny tak mě tam prostě zbývá už jen práh a ten se zbortí,zkouše jsem to zvednou ihned za tím podpěrným místem a práh šel do kytek.Půjde to zvednout třeba pod těma silentblokama ramene co jsou uchyceny k podlaze??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.