Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Moje věrná 405 mě bohužel pomalu opouští,začala prokluzovat spojka teče vstřikovací čerpadlo a olej z bloku zkrátka už se nevyplatí držet při životě.

Už od střední školy je můj sen vlastnit 407,ale je tu jedno velký ALE.

Každej mi ji vymlouvá kvůli nespolehlivosti a podobně,at si raději pořídím ,,vojetýho,, koncerna a budu se mít lépe a všude mi to opraví a díly budu mít za polovinu.

Proto se chci zeptat vás zde na foru,jestli to není přechod z bláta do louže.

Upřesním info jakou asi 407 si představuji, rok tak 2009,DIESEL bud 1.6HDI nebo 2.0 HDI ?,sedan,jak koukat na stav km ?

zajímá mě na co hlavně mám při koupi koukat a dávat pozor,jaké jsou investice při najetých kilometrech,když například vemu s nájezdem 130 000km.

Koupit spíše od soukromníka,nebo využít akcí v autobazarech?

Zkrátka každá připomínka mi pomůže,děkuji moc:)

Odesláno

Modely 407 a ich chyby a nemoci moc nepoznám, ale:

hlavne ho nekupuj z bazaru, ale od súkromníka, koncesionára peugeot, od rodiny, známých, z overného zdroja, žádné AAA auto nebojte sa 130 000 jak víno poctivých a podobne. Dá sa najít mazel, 407 je dost.

Teraz ti 407čkári poveďá, na co treba pozerat ;)

Odesláno
Modely 407 a ich chyby a nemoci moc nepoznám, ale:

hlavne ho nekupuj z bazaru, ale od súkromníka, koncesionára peugeot, od rodiny, známých, z overného zdroja, žádné AAA auto nebojte sa 130 000 jak víno poctivých a podobne. Dá sa najít mazel, 407 je dost.

Teraz ti 407čkári poveďá, na co treba pozerat ;)

Od soukromníka? Už je tu nejedno vlákno jak někdo koupil auto od soukromníka a byl to stejně navýhodný kup jako z bazaru. Prostě si nevybereš. Natrefit na dobrý nebo špatný může u soukromníka i v bazaru.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...