krokovka Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Chtěl bych se prosím ještě zeptat proč mi teď po výměně levého ramene dost klepe řadící páka.Pokud auto stojí je klid,jakmile jedu vyšší rychlostí řadička se rozklepe...hlavně na neutrál pěkně tancuje.Spodek jsem zběžně prohlédl a nic utrženého nebo povoleného jsem nenašel.Je možné že když mi pajcrem ohejbal převodovku,aby se dostal na šrouby u ramen...že tam něco posral? Citovat
command Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 Hej moze byt ja som pri vymene ramena povitiahol poloos a strunka ktora odtlaca od seba klby praskla/bola uz prasknuta a cast z nej padla pod klb kde pri otacani kolesa narazal klb na tu zlomenu cast strunky a sposobovalo to vibracie hlavne okolo rychlosti 90 to bolo uz citelne. [upravil dne 25/6/13 18:01 od command] Citovat
krokovka Odesláno 28. červen 2013 Autor Odesláno 28. červen 2013 Díky za radu...byla to opravdu ta pružinka.A....dalších 600 v hajzlu:grr Citovat
command Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 Díky za radu...byla to opravdu ta pružinka.A....dalších 600 v hajzlu:grrSatcilo napisat da sa to kludne vymenit staci zohnat podobnu pruzinu. Ja som ju tiez iba vymenil a oprava ma nic nestala Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.