Miloslavik Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Ahojky všem,byl jsem v servisu na výměnu vrtule,ted jsem zjistil že po nastartování nejde posilovač řízení,až po rozjezdu začne fungovat,prosím o radu co s tím.Dík všem:) Citovat
lukaro Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 Nejezdi do garážových servisů a Autokelly... Citovat
buboman1 Odesláno 25. červen 2013 Odesláno 25. červen 2013 ahoj mal som ten isty problem...az sa to dostalo do takeho stadia ze prestalo ist uplne...takze jedine vymena serva....cca 700 eciek som platil... Citovat
ozzy 18 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 zdravim.mám promlem se servo řizeni.kapalinu jsem dolival včera a taky hned odvzdusnil.ale problem je stále dal i když ne už taky jaky byl.když jedu tak bez problemu ale občas na delší trase citim jak na rovince ale hlavně v zatačkach škubnuti ve volantu.a když stajim v delší koloně a motor se zahřeje na 90 tak mi servo vypne uplně.už jsi nevim rady..diky moc za pomoc Citovat
buboman1 Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 nic s tym nenarobis..skor ci neskor ti odide uplne...takze vymena cerpadla.... Citovat
307rg Odesláno 28. červen 2013 Odesláno 28. červen 2013 tiež si myslím, že to čerpadlo tam nie je navždy , dá sa akurát tak doplniť olej alebo niekedy možno aj pretesniť ak tečie ale to je asi tak všetko, potom výmena... 307čka má to čerpadlo ešte aj veľmi nevhodne umiestnené, je veľmi málo chránené od cestného bordelu (hlavne vlhkosť a soľ v zime) u nových modelov som si všimol, že je umiestnené rozumnejšie ešte by stálo za pokus skontrolovať stav konektorov na tom čerpadle, či nie sú zoxidované Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.