robozv Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Ahojte: Mal by som na Vas dotaz ohladom tohoto mobilu. Uz 3tyzden ho mam v ramci zaruky v oprave lebo mi prestal ist bluetooth nikoho nevidim a nik nevidi mna. V predajni mi povedali ze mam stastie ze HTC ma naj servis ze mi bud prepalia soft, vymenia dosku alebo mi daju novy tlf. Povedali ze do 2tyzdnov je naspät. Uz preslo 3a nic. Nema niekto skusenost s reklamaciou HTC? Tento mobil myslim ze sa uz nevyraba tak Priznam sa ze by som bol stastny ak by mi vratili peniaze lebo uz mam vyhliadnute nieco ine:D:P 1. - 2. - [upravil dne 26.6.2013 22:03 od robozv] Citovat
jozefsv Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 zakonna lehota je mesiac, ze ti niekto nieco niekde povedal tak take somariny nepocuvaj Citovat
Cinicman Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Reklamoval som asi mesiac pred koncom dvojročnej záruky HTC Desire kvôli zamŕzaniu z prehriatia... vymenili komplet základnú dosku a do týždňa som ho mal doma... Citovat
robozv Odesláno 22. červen 2013 Autor Odesláno 22. červen 2013 jasne ze mesiac je zakonna lehota tomu rozumiem ale skor ma zaujima sposom vybavenia reklamacie ci menia telefon alebo vratia peniazky kedze ten telefon sa uz nevyraba. Cinic dakujem za info Citovat
Cinicman Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Podľa mňa ti vymenia dosku... tie sa na neštastie vyrábajú... Citovat
MotoMoto Odesláno 22. červen 2013 Odesláno 22. červen 2013 Jiná práva má kupující v prvních 6 měsících od koupě a jiná v dalším období. Citovat
robozv Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 5.6. bol rok co ho mam no ak mi vymenia dosku skoda ale uvidime Citovat
jozefsv Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 mne menili dosku, peniaze ti nevratia urcite.dielov maju dost neboj Citovat
MotoMoto Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 Tak to máš smůlu, kdyby to bylo v prvních 6ti měsících tak máš právo si vybrat, ale takto je to klasika. Odstranění závady do měsíce jinak máš možnost žádat vrácení peněz, jinak 3 stejné po sobě jdoucí závady a nebo 4 různé, jinak není šance. Citovat
robozv Odesláno 23. červen 2013 Autor Odesláno 23. červen 2013 Dakujem potom dam vdiet ako som dopadol Inak s telefonom som spokojny hlavne s velkostou /neni to televizor:D/ a hlavne aj po upgrade na ICS sa zlepsilo chytanie satelitov na GPS Citovat
vendelinek Odesláno 23. červen 2013 Odesláno 23. červen 2013 furt to čtu znova a znova,a nerozumim tomu moc,nechtěl jsi napsat reklamacia Citovat
robozv Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 mobil je doma menena zakladna doska, a tak som si robil chut na novy mobil nevadi. Jedna otazka !!! pytal som sa v obchode na dlzku zaruky ci nebude odznovu 2 roky kedze mi nemili skoro cely mobil a povedal mi chalan ze mi zaruka pokracuje este jeden rok normalne od datumu kedy som mobil kupil neni to haluz??? podla mna ked mi nieco menili mala by byt na to riadna zaruka 2roky kedze je to fungel nova vec ci? Mam riadne doklad o kupe a aj dolkad ze co mi menili takze teraz to neriesim ked to bude mozno aktualne tak potom pytam sa len pre info ci ma niekto taku skusenost Citovat
Marcel00 Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 na nahradny diel a prace je uz kratsia zaruka... keby ho vymenili kus za kus, tak iba vtedy je opat 2roky. Citovat
MotoMoto Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Je to jednoduché a důležité je co je na servisním prokolu. Pokud je věc opravená pokračuje záruka, jen se prodlužuje o dobu opravy, pokud je předmět reklameca mněněn za jiný tak je nová záruka, nový záruční list a podobně. Citovat
robozv Odesláno 26. červen 2013 Autor Odesláno 26. červen 2013 tak potom mal chalan asi pravdu nevadi mam este rok Citovat
Judes Odesláno 26. červen 2013 Odesláno 26. červen 2013 Záruku máš ten rok + 3 týždne čo si mal mobil v oprave. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.