Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Chlapi dík za informaci.Pravda je,že počáteční radost a láska opravdu ochabla,ale můj podíl na tomto stavu je minimální. Citovat
Cinicman Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Podľa videa je to naozaj divné. Holt, 3-valec... stále mu tam jeden chýba... Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 No jo no,jenomže nejhorší je že nikdo s tím údajně neměl problém,jenom já jsem ten blbec. A to mám 20.jet na Liptov na dovolenou:grr Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 kludne mozes... skus reklamovat v inej krajine Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Tam nikde peugeot není,jenom Žilina a Bánská Citovat
smero Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Poprad je najbližšie ak sa jedna o okolie liptova. Citovat
smero Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Mam ten motor aj ja a tiež ma niekedy udivuje jeho zvuk po naštartovaní.Už sa mi aj stalo,že pri štarte som ho musel aj trošku dlhšie držat kým naskočil.Prekvapila ma aj velka strata výkonu pri pustení klími ale asi to je pri takom malom motore ok. Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Já doufám,že budu mít příjemnější starosti než se otravovat s Peugeotem:grr Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Mam ten motor aj ja a tiež ma niekedy udivuje jeho zvuk po naštartovaní.Už sa mi aj stalo,že pri štarte som ho musel aj trošku dlhšie držat kým naskočil.Prekvapila ma aj velka strata výkonu pri pustení klími ale asi to je pri takom malom motore ok. Tak takhle taky nahodile startuji,jako by bylo odstavené čerpadlo,točí jako by na prázdno. Ta klima nevím jak u tebe,ale u mne funguje cykly,zapíná-vypíná a vždy to cukne jako by mne někdo chytl za zadek [upravil dne 6/7/13 13:03 od ivopav] Citovat
smero Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Za týžden sa chystam do Chorvatska tak dufam ,že ma niekde nenecha inak som s autom celkom spokojný,prešiel som z c 3 1.1 a pre mna ako nenaročneho motoristu je to zlepšenie. Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Já jsem stejného názoru,ale těma poruchama se mi prostě odcizil. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 ... Ta klima nevím jak u tebe,ale u mne funguje cykly,zapíná-vypíná a vždy to cukne jako by mne někdo chytl za zadek. u motora s obsahom 1.2 a dokonca 3valcom si cakal ze si to tento motor ani nevsimne? sa divim ze do tejto motorizacie vobec klimu davaju nerozumiem vsetkym ked si kupia takyto benzin este k tomu na firmu. co ich k tomu vedie. preco nie 1.6HDI? jednoznacne vydarene motory s vynikajucimi vlastnostami. ale o tom tato tema neni, je to uz aj tak jedno... sory za OT Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Ale abych jenom nenadával: [upravil dne 6/7/13 13:49 od ivopav] Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 ... Ta klima nevím jak u tebe,ale u mne funguje cykly,zapíná-vypíná a vždy to cukne jako by mne někdo chytl za zadek. u motora s obsahom 1.2 a dokonca 3valcom si cakal ze si to tento motor ani nevsimne? sa divim ze do tejto motorizacie vobec klimu davaju nerozumiem vsetkym ked si kupia takyto benzin este k tomu na firmu. co ich k tomu vedie. preco nie 1.6HDI? jednoznacne vydarene motory s vynikajucimi vlastnostami. ale o tom tato tema neni, je to uz aj tak jedno... sory za OT Samozřejmě souhlasím,já najezdím max.12000 za rok, a hlavně nafta by byla 300000 a to bych raději koupil 308 sw,kterou už máme předběžně bloklou;) Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 interiér [upravil dne 6/7/13 14:53 od ivopav] Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 zde je vidět jak se šetřilo,v motoru,kufru a sloupek po sklopení sedadla je jenom v pozinku. Koberec je jenom nad rezervou podlepen papundeklem a kde není rezerva tak ani ten tam není [upravil dne 6/7/13 14:52 od ivopav] [upravil dne 6/7/13 19:08 od ivopav] Citovat
Marcel00 Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 12.000km rocne v meste najazdi na P308 aj moja partnerka a napriek tomu sme kupili 1.6HDI 92k. oplatilo sa priplatit. navratnost je aj pri takomto najazde rychla a pre rypakov typu FAP vs. mesto odkazujem, ze aj na ten fap budem mat zachvilu zarobene vdaka nizkej spotrebe paliva Citovat
Návštěvník Odesláno 6. červenec 2013 Odesláno 6. červenec 2013 Teď už je pozdě,hlavně ať to jezdí Ono by to ještě jelo a mě lákalo ke škádlení a kdo by potom poslouchal rodinné příslušníky o rychlé jízdě. [upravil dne 6/7/13 14:52 od ivopav] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.