Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj mam moznost za dobru cenu kupit aja CHALLENGER 17ky len ty ich mas zapisane v TP ? ja mam len 16ky, a ci nebude moc trpiet ten podvozok lebo je to fakt krasne na CCcku :) tak neviem sa rozhodnut ci ist do toho dik .)

• O 7 měsíců později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Nejezdí tvoje mladá vedle šroubka v nestemicích do domku??? ja jen že sem videl asi tvoje auto :) na challengrech..vypada to krutoprisne :)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

No a po X letech jsem se vrátil zpátky k audiu :D

Pni stále říkala jak ten peugeot nehraje. Zesilovač byl doma a SW jsem kupoval nový. Měl jsem jedinou podmínku a to aby nebyl celý kufr plnej a šla složit střecha. Tenhle Kicker tomu úplně vyhovuje :super

k69di.jpg

wygly.jpg

Odesláno

Take jsem narouboval denní led svícení do mlhovek u céca.

Samozřejmě, že když jsem ty staré mlhovky vyndal a viděl jak jsou oťukané od kamínků, tak jsem objednal i nové mlhovky, které jsem stejnak vykuchal :bojim a k tomu rovnou i nové blinkry :mad:

Také jsem měnil zadní díl výfuku a nechal ho před montaží na auto nechat poplivat hliníkem. :roker

No a ty poslední fotky bez komentáře ;)

8JLtFS.jpg

hSGY3j.jpg

fATPoe.jpg

jjUiJP.jpg

M5WXUi.jpg

5zrshW.jpg

DqihGh.jpg

Odesláno

Som z toho debil :D To okruhle ( cerveny kruh ) je to denne svietenie z linku ... A to na pravo ( modry kruh ) je co ? Ci to je len odraz svetla z toho denneho svietenia ? :D

post-40265-14109639422515_thumb.jpg

post-40265-14109639422761_thumb.jpg

[upravil dne 21/8/14 12:04 od ericc64]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak kluci, kdyby jste někdo věděli o někom.. Céco je na prodej. Chtěl bych na další sezonu něco většího 307CC atd, protože děti se už vzádu mačkají.

Na autě je komplet vše hotové a hlavně provoz do 4l nafty :super

• O 4 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...