Kukajz Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Ahojte. funguje niekomu programovanie spetných bočných zrkadiel pri zaradení spiatočky? Robil som to podľa manuálu a nič. Či aj to je podľa výbavy? Citovat
PE1PA Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Nefunguje. Také jsem si myslel, že by to mohlo jít, protože je to zpětné vnitřní samostmívací, tak by mělo být (dle manu.) i programovatelný venkovní. Aspoň to tak, podle knížky, vypadá. Citovat
Kukajz Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 No ja nemám samostmievacie vnútorné... tak nič... ale mohlo to byť zaujmavé. Možno by to chcelo pozrieť cez diagnostiku... Však keď sú v elektrike, tak by to nemusel byť nejaký problém to aktivovať... či? Citovat
robozv Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Aj ja mam elektricke spätaky /ovladane z vnutra/ a pri zamknuti vozidla sa nesklapaju ani pri zaradeni spiatocky sa nenaklopi zrkadielko. Tiez som sa na to informoval preco a ci sa nedaju naprogramovat aby sa sklapali alebo naklopili, bolo mi povedane ze tam chyba motorcek. Taktiez si jedine viem sklopit spätak rucne a v knizke je napisane ze sklapacie spätaky je zakazane sklapat rucne asi koli tomu motorceku. Takze iba z buracky zohnat motorcek Citovat
Marcel00 Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 ja mam na P308 elektricke sklapacie zrkadla, ale pri zaradeni spiatocky sa nasklopi dole... to preto lebo tuto funkciu maju len tie verzie co maju elektricky stlpik riadenia a sedacky s pamatou. podobne ako tunak [upravil dne 19/6/13 22:07 od Marcel00] Citovat
Kukajz Odesláno 19. červen 2013 Autor Odesláno 19. červen 2013 ahá, a čo je ten el. stlpik riadenia? posledná iskierka nádeje vo mne zhasla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.