Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte. funguje niekomu programovanie spetných bočných zrkadiel pri zaradení spiatočky? Robil som to podľa manuálu a nič. Či aj to je podľa výbavy? :myslim

Odesláno

Nefunguje. Také jsem si myslel, že by to mohlo jít, protože je to zpětné vnitřní samostmívací, tak by mělo být (dle manu.) i programovatelný venkovní. Aspoň to tak, podle knížky, vypadá.

Odesláno

No ja nemám samostmievacie vnútorné... tak nič... ale mohlo to byť zaujmavé. Možno by to chcelo pozrieť cez diagnostiku... Však keď sú v elektrike, tak by to nemusel byť nejaký problém to aktivovať... :myslim či?

Odesláno

Aj ja mam elektricke spätaky /ovladane z vnutra/ a pri zamknuti vozidla sa nesklapaju ani pri zaradeni spiatocky sa nenaklopi zrkadielko. Tiez som sa na to informoval preco a ci sa nedaju naprogramovat aby sa sklapali alebo naklopili, bolo mi povedane ze tam chyba motorcek. Taktiez si jedine viem sklopit spätak rucne a v knizke je napisane ze sklapacie spätaky je zakazane sklapat rucne asi koli tomu motorceku. Takze iba z buracky zohnat motorcek :myslim

Odesláno

ja mam na P308 elektricke sklapacie zrkadla, ale pri zaradeni spiatocky sa nasklopi dole... to preto lebo tuto funkciu maju len tie verzie co maju elektricky stlpik riadenia a sedacky s pamatou.

podobne ako tunak

[upravil dne 19/6/13 22:07 od Marcel00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...