Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jeste jsem v tom nejel a nekde to vychvalujou jinde rikaj ze klepe zadni naprava,tak me zajima jestli to neni lepsi nez 407, jako v prostoru asi ne ale odtlumeni atd

Odesláno

prostor, tlumeni a klepani zistis len ked sa v tom odvezies. predpokladam ze sa v tom pojdes odviezt stejne a nebudes spoliehat na nazory tunak odznene ;)

myslim ze je to viac tvrdsie auto a nie tak komfortne ako 407ma, vela a na koncepte nezmenilo od predosleho modelu ak nepocitam design a par inovacii ale inak nic zasadne.

jazdil som hodne moc s c4 ale od 407my to ma daleko co sa komfortu a pohodlia tyka.

kufor a vnutro je tiez na 407me vacsie ako v C4.

C4 je ciste do mesta...

ak si si na komfort 407my zvykol, na C4ke to budes mat tazsie ;)

[upravil dne 17/6/13 19:10 od Marcel00]

Odesláno

taky jsem v tom nejel, jen seděl v salonu :), ale pocitově dobrý, zvenku se mi teda líbí moc, včera jsem čučel na jejich stránky a cena v akci 239 tisíc, jak píšu--je to přece součást PSA, takže všechny komponenty jsou jako pežot, mimo karoserii--to je jasné:)

Guest servisman
Odesláno

taky jsem přemýšlel o 407 ale určité zkušenosti mne zarazily.Kdybych chtěl tak jdu do C4 ta se mne i líbí

Odesláno

Mně se taky nová C4 líbí (jen škoda, že nenechali zadek ze starší), kdybych vybíral nové, určitě by byla mezi prvními kandidáty. Poměr prostor / výbava / cena je bezkonkurenční.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...