007Blackfranky Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Tak dneska som naistaloval 2x Led pasiky 120 diod na meter. robotka cca na 3 hodinky..... davam sem fotky. Len mam otazku lepil som to obojstrannou lepiacou paskou, teraz drzi dobre ale mam pocit ze ked auto bude stat na slnku tak sa to odlepy. mate nejake riesenie??? dakujem Citovat
007Blackfranky Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 co si stym robil 3 hodky ? tak kym som natiahol kable a taky pasik ako taky som drzal prvy krat vzivote. a tak . jasne ze pospajkovat a nalepit neni taka veda ale som skusal vselijake finty. Mne to trvalo tolko lebo som sa stym hral. keby som to robil este raz za hodku je to mozno hotove Citovat
filipino Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Cirkus Humberto na kolech Sorry, ale toto se mi vůbec nelíbí, nechápu smysl těchto věcí, že by ,,tuning,,? Citovat
janik6163 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 A odpor si dával.Ináč ti budú po jednom zhasínať.Dert123 to pozná.Pravda? Citovat
DERT123 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 ja to mam za facku neriesim kolko vydrzi a ten co mam v kufri svieti stale ako som ho tam dal takze Citovat
chuck11 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Zvolil jsi špatné umístění- bude ti to svítit do očí jak ti někdo poleze do kufru,mněl si to dát rovnou do kufru. 3 hodiny-noooo musel si se hodně hrát:) Jelikož to máš na plastu tak potom jedině přilepit lepidlem nebo vrtnout menší dírky a např.vlascem nebo nití přišít v několika místech;) Citovat
Judes Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 ten co mam v kufri svieti stale ako som ho tam dal takze Ale ten máš zapojený cez origo lampičku na boku ak sa nemýlim, preto ti to ešte stále funguje . Citovat
Judes Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Frenky vyzerá to zaujímavo. Obrázky sú jedna vec a v skutočnosti to vyzerá inak, na niektorom zraze pokukáme . Inak záleží aj aká bola použitá obojstranná páska ak bola kvalitnejšia tak pri teplejšom počasí by nemusel byť problém s odlepovaním. Citovat
007Blackfranky Odesláno 18. červen 2013 Autor Odesláno 18. červen 2013 no jasne sak na zivo je to ovela lepsie. mne sa to strasne paci.. A ked mi niekto otvory kufor tak to mi vobec nevadi skusal som to. ono je to nasmerovane smerom dole do kufra. a odpor? naco ked je to na 12V a zapojil som to na lampicku co tam bola. a aj v nej mam Led ziarovku bielu. ... Citovat
janik6163 Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 no jasne sak na zivo je to ovela lepsie. mne sa to strasne paci.. A ked mi niekto otvory kufor tak to mi vobec nevadi skusal som to. ono je to nasmerovane smerom dole do kufra. a odpor? naco ked je to na 12V a zapojil som to na lampicku co tam bola. a aj v nej mam Led ziarovku bielu. ... Akurát počas jazdy máš v sieti viac ako 14V.Jediná šanca je že ti to pôjde dlhšie ,lebo kufor otváraš pri stojacom aute,poprípade na chvílu. Citovat
007Blackfranky Odesláno 18. červen 2013 Autor Odesláno 18. červen 2013 no vsak uvidime ako dlho vydrzia.. dufam ze dlho ..... Citovat
Lukas.407 Odesláno 18. červen 2013 Odesláno 18. červen 2013 Tak dneska som naistaloval 2x Led pasiky 120 diod na meter. robotka cca na 3 hodinky..... davam sem fotky. Len mam otazku lepil som to obojstrannou lepiacou paskou, teraz drzi dobre ale mam pocit ze ked auto bude stat na slnku tak sa to odlepy. mate nejake riesenie??? dakujem Co Ti to auto udelalo, ze ses mu takhle pomstil? :myslim Citovat
007Blackfranky Odesláno 18. červen 2013 Autor Odesláno 18. červen 2013 Tak dneska som naistaloval 2x Led pasiky 120 diod na meter. robotka cca na 3 hodinky..... davam sem fotky. Len mam otazku lepil som to obojstrannou lepiacou paskou, teraz drzi dobre ale mam pocit ze ked auto bude stat na slnku tak sa to odlepy. mate nejake riesenie??? dakujem Co Ti to auto udelalo, ze ses mu takhle pomstil? :myslim preco?? mne sa to paci.... Citovat
Joozino Odesláno 24. červen 2013 Odesláno 24. červen 2013 ja mam tiez pasik ale v kufri a je to podla mna lepsie riesenie ako toto...ale hlavne ze sa to tebe paci ...a vydrzi to dlho..ja to mam dost dlho a ako nove...horsie je to uz s tými co som daval na dvere..tie su uz ko Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.