Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska som naistaloval 2x Led pasiky 120 diod na meter. robotka cca na 3 hodinky..... davam sem fotky.

Len mam otazku lepil som to obojstrannou lepiacou paskou, teraz drzi dobre ale mam pocit ze ked auto bude stat na slnku tak sa to odlepy. mate nejake riesenie??? dakujem

post-46764-14109631855216_thumb.jpg

post-46764-14109631855646_thumb.jpg

Odesláno
co si stym robil 3 hodky ? :D

tak kym som natiahol kable a taky pasik ako taky som drzal prvy krat vzivote. a tak . jasne ze pospajkovat a nalepit neni taka veda ale som skusal vselijake finty. Mne to trvalo tolko lebo som sa stym hral. keby som to robil este raz za hodku je to mozno hotove

Odesláno

Zvolil jsi špatné umístění- bude ti to svítit do očí jak ti někdo poleze do kufru,mněl si to dát rovnou do kufru.

3 hodiny-noooo musel si se hodně hrát:)

Jelikož to máš na plastu tak potom jedině přilepit lepidlem nebo vrtnout menší dírky a např.vlascem nebo nití přišít v několika místech;)

Odesláno
ten co mam v kufri svieti stale ako som ho tam dal takze :aut

Ale ten máš zapojený cez origo lampičku na boku ak sa nemýlim, preto ti to ešte stále funguje ;).

Odesláno

Frenky vyzerá to zaujímavo. Obrázky sú jedna vec a v skutočnosti to vyzerá inak, na niektorom zraze pokukáme ;).

Inak záleží aj aká bola použitá obojstranná páska ak bola kvalitnejšia tak pri teplejšom počasí by nemusel byť problém s odlepovaním.

Odesláno

no jasne sak na zivo je to ovela lepsie. mne sa to strasne paci.. A ked mi niekto otvory kufor tak to mi vobec nevadi skusal som to. ono je to nasmerovane smerom dole do kufra. a odpor? naco ked je to na 12V a zapojil som to na lampicku co tam bola. a aj v nej mam Led ziarovku bielu. ... :roker

Odesláno
no jasne sak na zivo je to ovela lepsie. mne sa to strasne paci.. A ked mi niekto otvory kufor tak to mi vobec nevadi skusal som to. ono je to nasmerovane smerom dole do kufra. a odpor? naco ked je to na 12V a zapojil som to na lampicku co tam bola. a aj v nej mam Led ziarovku bielu. ... :roker

Akurát počas jazdy máš v sieti viac ako 14V.Jediná šanca je že ti to pôjde dlhšie ,lebo kufor otváraš pri stojacom aute,poprípade na chvílu.

Odesláno
Tak dneska som naistaloval 2x Led pasiky 120 diod na meter. robotka cca na 3 hodinky..... davam sem fotky.

Len mam otazku lepil som to obojstrannou lepiacou paskou, teraz drzi dobre ale mam pocit ze ked auto bude stat na slnku tak sa to odlepy. mate nejake riesenie??? dakujem

Co Ti to auto udelalo, ze ses mu takhle pomstil? :myslim:myslim

Odesláno

Co Ti to auto udelalo, ze ses mu takhle pomstil? :myslim:myslim

preco?? :myslim mne sa to paci....

Odesláno

ja mam tiez pasik ale v kufri a je to podla mna lepsie riesenie ako toto...ale hlavne ze sa to tebe paci :) ...a vydrzi to dlho..ja to mam dost dlho a ako nove...horsie je to uz s tými co som daval na dvere..tie su uz ko :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...