dodS12 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 caute, mam dilemu, ci odstranit alebo neodstranit FAP filter, na dianostike mi zistili nizku hladinu additiva. A zistil som ,ze doplnenie s aditivom stoji okolo 130 eur a videl som, ze Straki07 robi priblizne v tejto cene odstranenie FAP. Dalsia vec je to, ze protokol od emisnej, ktory bol robeny 27.10.2011 pri 181 000 km (momentalne mam 207 000 km) boli namerane taketo hodnoty: DYMIVOST namerana hodnota 1,23 hodnota ustanovana je 2,0 Rozptyl HODNOT DYMIVOSTI namerana hodnota 0,14 hodnota ustanovena 0,5 Po odstraneni FAP-u by sa tieto hodnoty maly zvysit a neviem ci mi v DYMIVOSTi prejde auto cez emisnu, lebo uz takto sa mi tie namerane hodnoty zdaju nejak vysoke. Dalsia vec, ako je to potom pri technickej kontrole? pozeraju na technickej, ci mam na aute FAP, alebo ho mam odstraneny? Lebo viem, ze odstranenie FAP je zasah do vozidla a tym padom je nesposobile na cestnu premavku, takze neviem ako to potom chodi na technickej. Celkovo by som si chcel poradit, ci radsej odstranit FAP alebo ho neodstranit. [Edited on 17/6/13 14:24 by dodS12] Citovat
dodS12 Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 pozrel som si to, ale ja hlavne potrebujem vediet, ze s takymi hodnotami ake malo moje auto na emisiach ci prejde potom po odstraneni FAP, lebo hodnotu dymivosti mam vysoku a po odstraneni FAP neviem ci sa zmestim do limitov Citovat
Marcel00 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 urcite treba mat v poriadku vstrekovanie... potom prejde v pohode... a je tu toho mraky aj scany z emisii... kedze auto neni merane pod zatazou tak prejde vzdy, pokial nemas vstreky v stave ze to z nich strieka... zbytocne vlakno. je ich tu mraky. staci pohladat. Citovat
dodS12 Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 pre mna to nie je zbytocne vlakno, tie vysledky emisii sa mi zdaju velke a to nemam odstraneny FAP, co som videl vysledky niektorych ktory si odstranili FAP maju este mensie hodnoty ako ja. Takze preto som zakladal nove vlakno, ze ked dam odstranit FAP, ze tie emisie nebudu nad limit. Lebo rozmyslam nad tym, ze ho dam odstranit- Citovat
Marcel00 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 pories aby boli vstreky v pohode... Citovat
dodS12 Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 a ako zistim, ze vstreky su v pohode? pri diagnostike mi bude vypisovat chybu? lebo zatial som pri diagnostike nic zo vstrekami nemal [Edited on 17/6/13 19:26 by dodS12] [Edited on 17/6/13 19:27 by dodS12] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.