Gaborik Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 Ahojte, pred casom sa mi stalo ze mi vyskocila hadicka s palivom od palivoveho filtra a auto zdochlo. Pokial som zistil som mu je, tak som sa ho snazil nastartovat. Nakoniec som tu hadicku pripojil naspat a auto nastartovalo. Vtedy mi zacala svietit kontorlka autodiagnostiky motora, ale po cca 40km zhasla. Od vtedy mi z casu na cas zacne znova svietit a po par km \\ nastartovaniach zhasne. AUto ide normalne, ba by som povedal ze zivsie ked kontrola svieti Teraz v piatok sa mi stalo ze auto zacalo cukat a zdochlo, ked som ho nastartoval tak zdochlo znova... pozeral som pod kapotu ale je pripojene.. Nasledne na to som nastartoval znova, a auto sa rozbehlo a ide, akurat ze zase siveti kontorlka. Chcel by som sa opytat na nazory co s tym moze byt \\ ako to odstranit? Popripade ci je niekto v BA a okoli co by sa na to vedel pozriet \\ mal diagnostiku, kedze ja ju nemam. Dakujem Citovat
ozzy56 Odesláno 17. červen 2013 Odesláno 17. červen 2013 zatím bych s tím nedělal nic, ta kontrolka svítí kvůli poklesu tlaku paliva a po několika nastartování zhasne,pokud zas nenastane pokles tlaku...,sleduj, zda se po zapnutí klíčku roztočí čerpadlo v nádrži (je to slyšet), možná ti odchází čerpadlo Citovat
Gaborik Odesláno 17. červen 2013 Autor Odesláno 17. červen 2013 jo cerpadlo sa roztoci, to pocujem ked zapnem klucik... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.