Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Možno bude relé alebo poistka v prdeli. V každom prípade by som najskôr šiel na dia a až potom by som dačo zásadnejšie riešil. Je to predsa nové auto a nechce sa mi zdať, že by za takú chvíľu niečo povolilo i keď náhoda je raz dva blbec. Koľko to má čil najazdené?

Skontroluj pre istotu ešte tie poistky.

[upravil dne 16/6/13 22:11 od marko306]

Odesláno
Možno bude relé alebo poistka v prdeli. V každom prípade by som najskôr šiel na dia a až potom by som dačo zásadnejšie riešil. Je to predsa nové auto a nechce sa mi zdať, že by za takú chvíľu niečo povolilo i keď náhoda je raz dva blbec. Koľko to má čil najazdené?

Skontroluj pre istotu ešte tie poistky.

[upravil dne 16/6/13 22:11 od marko306]

moje malo 33tkm ked povolil chladic klimy;-) bud oxidacia (vdaka soleniu) alebo kamienok - zo dna na den;-)

Odesláno

Ono v manuálu k obsluze toho moc není. Koukni na ty pojistky, které jsem ti uvedl. Ty první dvě byly ve schematu a ta další v seznamu pojistek pro kompresor.

Odesláno

Pojistky jsou očíslované. Když sundáš ten deklík s obrázkem přeškrtnuté WAPky, tak pod ním je ŘJ motoru a PSF1 (BSM)- no a na ní jsou konektory a pojistky.

Odesláno

nastěstí sem, si v pondělí řekl, že nejdu do práce když budou ty horka, takže od pondělí sem najel asi tak 50km... příští týden se to má umoudřit... ale tu klimošku by mi stejně dělali jinde než v servise kam jedu... tam chci jen zjistit aby mi řekli, jestli je kompresor ok

Odesláno

tak problém vyřešen... né že bych si oddych ale i jo... kompresor je OK ale medium je prázdný a důvod...? od kamínku proražený chladič klimatizace...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...