Barstone Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Ahoj chci se zeptat budu dávat na peugeota 306 kotoučovou zadní nápravu ta je bez ABS a ja mam na autě ABS co všechno musím na nápravě vyměnit aby mi fungovalo ABS ? díky Citovat
F.I.K Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Prakticky všechno co je mezi holym ramenem a kolem + trubky. Kotouče, brzdiče, trubky a trny můžou být stejný, ale z toho cos napsal to nikdo nepozná a jelikož máš starou k dispozici, tak je zbytečný nějak experimentovat. Citovat
Barstone Odesláno 10. červen 2013 Autor Odesláno 10. červen 2013 ja mam prave na aute bubnovou a v garazi se mi vali kotoucova hlavne me zajima jestli sedej ty trny jestli treba kvuli tomu abs nemuzou bejt delsi Citovat
F.I.K Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Pravděpodobně budou jiný už jen kvůli tomu, že má jiný typ brzd. Ale nevím, co v tom vidíš za problém, jednu ránu kladivem nejlíp přez hliník a trn je venku. Ale tohle téma je taky trošku zbytečný řekl bych. Když máš obě nápravy u sebe, tak prostě přehaž všechno co je jiný a je po problému ne? Citovat
Barstone Odesláno 10. červen 2013 Autor Odesláno 10. červen 2013 vysvetlim to polopate na aute mam bubnovou brzdu s abs v garazi se mi asi rok vali kotoucova bez abs musim k ni teda dokoupit napoj cidlo a ten uchycovaci plech na cidlo ale nevim jestli je to vsechno nebo jestli jeste neco musim udelat problem vymenit to neni ale nevim jestli to musim shanet nebo ne... Citovat
F.I.K Odesláno 11. červen 2013 Odesláno 11. červen 2013 Takže ty chceš na auto dávat kotoučovou místo bubnový? Pochopil jsem to tak, že máš původní rozvalenou a chceš jí měnit kvůli tomu. Pak teda potřebuješ minimálně mezikus co je přišroubovanej na rameni a drží na něm třmen, snímač a náboj. Zbytek by snad mohl sedět, pro porovnání sem to v ruce neměl. [upravil dne 11/6/13 09:17 od F.I.K] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.