DjBoom Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 Původně zaslal: Tommy306 a já si zrovna před týdnem říkal, že mi tam ta guma chybí, když jsem parkoval vedle starší 306... Jo já měl 306 01/99 takže světla a všechno ostatní nový ale sklo v gumě tak sem si aspoň koupil tohle nový ramínko a stěrač :D Jinak jak tu někdo řikal, černejch 306 je docela dost. Já měl taky černou, John jí viděl Citovat
mirek-ji Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 to Djboom: kde jsi to ramínko koupil a nakolik vyšlo? To co tam mám má trochu vytahanou pružinu, takže ho stejně budu muset poštělovat. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 Vvitty, moc hezký místo jsi vybral. Dovolená byla moooc hezká a povedená, ještě teď mám pár promile v krvi. A co se týká samolepek, platí jak je výše řečeno :-) Citovat
Pinďa Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 Původně zaslal: Peta Minimaxa je na dovolené, napíšu za něj Nálepky byly ve dvou velikostech, ale připravují se tři. Ale jaké velikosti??????????? Citovat
mk405 Odesláno 7. srpen 2005 Odesláno 7. srpen 2005 Původně zaslal: Pinďa Ale jaké velikosti??????????? malá, střední a velká to ale slyšet asi nechceš, napiště mu někdo rozměry v cm. Já ti mohu jen říci že tato ze strazu má 15x6,5cm Citovat
Bohouš Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Mě se líbí ta věc pod tou samolepkou :D Vvitty - co kolečko, už je jako nové ??? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 pekne vylesteny ) kde to lidi delate kdyz jste v praze?? na parkovistich ?? :aut vleze se ta nalepka na vicko nadrze?? Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Autor Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Mě se líbí ta věc pod tou samolepkou :D Vvitty - co kolečko, už je jako nové ??? myslis zadni sklo ? kolecko opraveno, jeste obout a namontovat... Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Autor Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Ludweek pekne vylesteny ) kde to lidi delate kdyz jste v praze?? na parkovistich ?? :aut vleze se ta nalepka na vicko nadrze?? na dvore jinak ani moc vylesteny nebylo, spis bylo po desti lehce umyty na vicko? dobra otazka, rozhodne ne u 3dv verze, protoze tam je vprostred cerny plast... Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Autor Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Ludweek pekne vylesteny ) kde to lidi delate kdyz jste v praze?? na parkovistich ?? :aut vleze se ta nalepka na vicko nadrze?? na dvore jinak ani moc vylesteny nebylo, spis bylo po desti lehce umyty na vicko? dobra otazka, rozhodne ne u 3dv verze, protoze tam je vprostred cerny plast... teda, aspon me vylesteny vubec neprislo ani jsem se v nem poradne nevidel Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 asi se u tebe na dvore nekdy stavim no ja prave myslim ten plast...tam bych to totiz videl naprosto idealni Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 jinako ja lestim jenom kdyz prijedu na moravu...a to neni zas tak casto a navic ne vzdy kdyz prijedu je na to cas...takze se stydim a auto davam do mycky Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: minimaxa 15cm, 30cm, a 50cm co tim chtel basnik rict?? :D o.k. beru ze jsou tri moznosti a todle budou asi delky no pockam si az budou v nabidce...jinak jsou pekny Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Ludweek Původně zaslal: minimaxa 15cm, 30cm, a 50cm co tim chtel basnik rict?? :D o.k. beru ze jsou tri moznosti a todle budou asi delky no pockam si az budou v nabidce...jinak jsou pekny Chytrá hlavička Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Autor Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Jirkap a já pořád nemám ani jednu budou snad uz na pristim srazu Citovat
Jirkap Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Jirkap a já pořád nemám ani jednu budou snad uz na pristim srazu Tak to mám opět smůlu, protože jsem zrovna na dovolené…. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 8. srpen 2005 Odesláno 8. srpen 2005 a hned po tom srazu budou v éšopu Citovat
Vvitty Odesláno 8. srpen 2005 Autor Odesláno 8. srpen 2005 Původně zaslal: Jirkap Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: Jirkap a já pořád nemám ani jednu budou snad uz na pristim srazu Tak to mám opět smůlu, protože jsem zrovna na dovolené…. tak jestli tam pojedu, tak ti je muzu privezt do prahy... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.