Vvitty Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 aspon neco prijemneho po dlouhe dobe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netopýrka Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 já jí dneska taky nalepila a vypadá to hrozně, tedy ne kvůli samolepce, ale vůbec se mi nepovedlo ji tam pěkně přisát :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 Původně zaslal: Netopýrka já jí dneska taky nalepila a vypadá to hrozně, tedy ne kvůli samolepce, ale vůbec se mi nepovedlo ji tam pěkně přisát :( tak to je mi lito ja mel dve druhy pokus vysel super neboj, urcite budou na pristim sraziku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 já už jí tam mám od srazu a s lepením nebyl žádný problém, drží jako přibitá, je potřeba očistit plochu, nalepit, hadrem přitlačit a hlavně potom sloupnout tu průhlednou přenosovou folii !!! [upravil dne 5/8/05 mk405] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strangers Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Dá se sehnat nebo koupit tato samolepka samostatně . Jinak jsem reg. členem klubu :-)Nebo jestli je někdo ochotný mi ji zaslat do HK poštou ? Byl bych mu vděčný ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek-ji Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 2 Vvitty: co to máš vzadu za stěrač? Takovej by se mi taky líbyl! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Původně zaslal: strangers Dá se sehnat nebo koupit tato samolepka samostatně . Jinak jsem reg. členem klubu :-)Nebo jestli je někdo ochotný mi ji zaslat do HK poštou ? Byl bych mu vděčný ...... Samolepky byly zatím jen ve zkušební sérii, ale po úspěchu Minimaxa projevuje snahu, aby už na 12. srazu u Náchoda byl dostatek samolepek v prodeji. Pak by se měly objevit i v E - shopu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 6, 2005 Author Share Posted August 6, 2005 Původně zaslal: mirek-ji 2 Vvitty: co to máš vzadu za stěrač? Takovej by se mi taky líbyl! to neni original? ja uz jsem to tak koupil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinďa Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Minimaxa (a vvhity), prosím Tě, jak je to velké (ta nálepka) nebo se budou vyrábět ve více velikostech??? [upravil dne 6/8/05 Pinďa] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Minimaxa je na dovolené, napíšu za něj Nálepky byly ve dvou velikostech, ale připravují se tři. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenál Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 :Dnic proti ale horší místo jsi najít nemohl?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fusion Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 ... a černá 306 se vidí jednou za sto... tisíc let?.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Původně zaslal: Zdenál :Dnic proti ale horší místo jsi najít nemohl?? mohl a vubec, nejaky rozumny duvod proc ne zrovna tam? takhle neprekazi pri lesteni laku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Původně zaslal: Fusion ... a černá 306 se vidí jednou za sto... tisíc let?.... asi bys mel jezdit na dzban, pak bys mohl cernou 306 videt minimalne jednou za mesic :papa:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Původně zaslal: Vvitty Původně zaslal: mirek-ji 2 Vvitty: co to máš vzadu za stěrač? Takovej by se mi taky líbyl! to neni original? ja uz jsem to tak koupil zkus se optat u peugeotu, nejsem jediny, kdo ho ma na aute uz z vyroby... zrejme byl k nejakym vyssim vybavam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirek-ji Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 to Vvitty: jaký máš rok výroby? Výbavu zrovna malou nemám, spíš bych to tipnul na rok výroby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vvitty Posted August 7, 2005 Author Share Posted August 7, 2005 Původně zaslal: mirek-ji to Vvitty: jaký máš rok výroby? Výbavu zrovna malou nemám, spíš bych to tipnul na rok výroby. mozna jo, mam 99, jsou k videni i na 00.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 já mám na \'00 taky toten stěrač... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjBoom Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 Původně zaslal: Tommy306 já mám na \'00 taky toten stěrač... K vašim trablům se stěračem tenhle krátkej se dával od 99 prostě od tý doby co se začli dávat zadní okna lepený (jak má Vvitty) ty co sou v gumě maj stěrač větší a obyč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tommy306 Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 a já si zrovna před týdnem říkal, že mi tam ta guma chybí, když jsem parkoval vedle starší 306... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts