Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim, všetkych chovateľov levov.

Mám problém, z ničoho nič mi prestane ukazovať tachometer rýchlosti, ručička klesne na nulu a auto stratí výkon. .....stači nejaký výtlk a zase to naskočí. Myslim, že to robí niektorí z káblov vo zväzku pod bateriou.sú tam spájané dva zväzky, keď tam nastriekam VD tak mám na chvíľu pokoj. už som to viac krát rozobral a čistil kontakty,ale nepomohlo. Neviete niekto, ktorý kábel by to mohol byť???

Odesláno

zkus prostříkat Kontaktolem konektor čidlo náhonu tachometru--je nad výstupem pravé poloosy z diferenciálu, podle toho co píšeš, bude problém pravděpodobně tam

[upravil dne 6/6/13 21:55 od ozzy56]

Odesláno

presne, delalo mi to taky a zase to prestalo... je to to cidlo...

Pripadne jeste studenak v budikach, ale spis to cidlo...

[upravil dne 6/6/13 20:45 od h4wk3y]

Odesláno

studený spoj v budíkách to je, když neukazuje rychlost, ale ukazuje ujetou vzdálenost--to znamená, že v tomto případě signál z čidla do budíků jde

když nejde rychloměr ani neukazuje ujetou vzdálenost, tak signál z čidla nejde a je to z 99% v konektoru čidla, nebo čidlo na výměnu:myslim

Odesláno

Ešte taká otázka: vie mi niekto povedať, či mi na facelift HDi 2.0 bude pasovať čidlo tachometru zo 406 old model 1.8? Líšia sa nejako od seba alebo to tam v pohodke pasne?

edit: resp. čidlo rýchlosti na prevodovke.

[upravil dne 12/6/13 07:20 od Mathush]

Odesláno

VF 38 BRHYE 8090 7855 a ďakujem za rýchlu odpoveď :) zaujíma ma to len preto, že známy ma na rozpredanie old model 1.8. Zatiaľ som na svojom to čidlo ešte ani nemal vybraté, skúsim ho prečistiť a prestriekať kontakty a ak to nepomôže, tak to budem riešiť výmenou. Keby tie čidlá tak chceli byť rovnaké :D

Odesláno

Vcelku slušná pálka :o nič teda, skúsim to vybrať, prečistiť, prestriekať a ak to nepomôže, tak zrejme pôjdem cestou používaného :)

edit: tých 680kč sa mi už zdá rozumnejších :D

[upravil dne 12/6/13 08:16 od Mathush]

Odesláno

ďakujem obom za rýchle odpovede, najskôr skúsim to moje čidlo vybrať a prečistiť a ak to nepomôže, budem to riešiť novým, každopádne dám vedieť, ako to dopadlo :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...