Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ale zas ked sa nemýlim to číslo 50 je polovica rozmeru 205 nie ? A ked máš gumu dajme tomu 225 a je tam 45 tak to bude asi skoro rovnaké nie ? Neviem či má rozumies

Odesláno

Ouki dik este raz :). Teraz trošku od veci dnes jak som bol po tie alu cca 100km celý cas lialo prišiel som domov a pozerám pod nohami mokro. Zatlačil som ruku do koberca a komplet celú ruku som mal pod vodou:bojim a to len na soferovej strane. A podlahu mám s asvaltom natretu celú aj zátky tak neviem okial sa to berie tak tiež voda sa mi dostala do prahov a to dosť lebo bolo počuť ako sa valí vo vnútri ked som prudsie zabrzdil :o

Odesláno

já teda nevím, ale 205/45 by byly strašně maličké a vypadalo by to na tak velkém autě blbě. na nějakou 206 by to bylo ok. no a na 7\'\' ráfek je ideální 225/45, 205/50 bude moc natažená

Odesláno

Na 7\" disku mám dokonce 195/45 R16 ... nevypadá to blbě. 205/45 bude asi fakt malé kolo, spíše dát 205/50, aby se zachoval obvod. Případně tam fláknout pořádný balon 225/45 :roker

Odesláno

To Kjubik: nevím kde jsi to vzal, ale 205/50 na 7\" ráfku nebude ještě zdaleka nijak natažená, dokonce bude pneu ještě přesahovat šířkou ráfek. Ani na 7.5\" disku není 205/50 nijak moc natažená..

Edit: jen pro info ještě foto 7\" disku s pneu 205/50:

[upravil dne 4/6/13 12:09 od odee]

post-38173-14109631620459_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...