HonzaZ Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Princip kolíčků je ale u všech stejný. Rozdíl je v provedení kontaktů spínačů a montáži páček. Tady se ale řeší právě ty kolíčky. Citovat
ChouLu Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 3D tiskárna Jen teď nedokážu říct, zda ten člověk má čas a kolik by stal... problem bude v tom, že to bude muset překreslit do CADu a to nebude levný Citovat
GooFy Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 ChouLu myslíš že by si to mohl vyzjisit ? Citovat
brutall Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Princip kolíčků je ale u všech stejný. právě ty kolíčky jsou jiný. nejsou bílý ale černý a nejsou kulatý ale placatý. Citovat
ChouLu Odesláno 3. červen 2013 Odesláno 3. červen 2013 Nevím kdy se s ním uvidím...ale zkusim to. teď záleží jak moc tvrdý plast dokáže vytisknout, ale dělal mi kolečka do převodovky na autíčko a bez problému Citovat
HonzaZ Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 brutall, ano to je pravda. Některé kolíčky mají špičku kulatou a u novějčích má špička průřez eliptický. Eliptický mají např. u 407, ale přeskakují úplně stejně. Barva plastu myslím není vůbec důležitá. Záleží na tvrdosti materiálu, zvláště aby byla vhodně zvolena. Jinak COMů jsem měl už rozebráno asi osm z různých Peugeotů a všude je s kolíčky problém. [upravil dne 4/6/13 09:27 od HonzaZ] Citovat
odee Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Ta 3D tiskárna by možná nebyla marná, ale bude dost záležet na tvrdosti, jakou to dokáže udělat, ikdyž někde sem četl, že v americe vyrobili funkční pistoli 3D tiskárnou, takže při zprávné volbě materiálu (pokud je možné si ho navolit), by neměl být se životností problém. A co se týká tvorby podkladů v CADu, tak myslím, že se tu najde někdo, kdo by to zvládl udělat:myslim Citovat
GooFy Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 jeden kolega v práci mi psal na fb že to ovládá ať mu to přinesu. tak uvidíme Citovat
GooFy Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 tady fotka aby ostatní věděli o co jde Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.