pajik999 Odesláno 31. květen 2013 Odesláno 31. květen 2013 Ahoj, tak se mi stala taková věc. Vyndaval jsem klíč od auta z kapsy u kalhot a spadl mi na zem. ( Ten klíč ).Auto šlo normálně odemknout,ale když jsem chtěl startovat,tak mi to řeklo,že ne. Naštěstí jsem měl u sebe klíč náhradní a ten funguje. Tak se asi něco podělalo na tom plošňáku co je uvnitř klíče.(Imobilizer).Rád bych ten rozbitý klíč opravil,zprovoznil.... Co mně čeká... asi návštěva koncesionáře ?? Kartu nemám. Citovat
bart.lbc Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Kartu nemusíš mít, podle vinu ti objednaj nový a číslo imobilizeru si dohledají a napárují. Ten co ti spadnul bych prohlédl lupou jrstli tam není někde studený spoj od toho pádu, já se sním loni koupal hodinu v moři a přežil. Citovat
straki007 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Tam praskla jenom civka immo. Jde to opravit a myslim ze i bez kodu immo. Citovat
straki007 Odesláno 1. červen 2013 Odesláno 1. červen 2013 Tenhle bohuzel nekoupis nikde. Jenom s celym klicem. Nejaky jeste mam v regalu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.