JunEAu Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 hlasim ze problem neni :-) nevsimejte si me :-) my to s Netopyrem doma srovname :-))) Netopejrova, jen houst a vetsi kapky :-) co takhle udelat sjezd na zadecku, nebo dalnici kolem pupiku, hm ? :-))) hlasim se jako fotici dobrovolnik :-))) Citovat
Netopýrka Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 kdepak, kdepak myslím, že už stačilo, mně tedy jooooo [upravil dne 5/8/05 Netopýrka] Citovat
Petano Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: Netopýrka chjo, vždy? je to taková nevinná legrace, myslím, že tu pomyslnou hranici jsem nepřekročila [upravil dne 5/8/05 Netopýrka] Uplne v klidu a krasny ... a hlavne je to patkove sexy presne v duchu naseho hesla pro tento den MORE MORE Citovat
lampa Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 mame tady nejakho miru ? vseho s mirou, takze pokud se tady nejaky objevi, tak je to v pohode, jinak e-e no doufam ze az se odvazim na nejaky ten sraz ze nedostanu od netopyra nebo JunEAu do drzky za niceni kolektivu ) Citovat
Netopýrka Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 :D:D my jsme na srazech úplně neškodní :) Citovat
mirek-ji Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 2 lampa: nestačil bych ti já, aby bylo všechno s mírou Citovat
lampa Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 stacil, takze miru mame a muzeme pokracovat ) Citovat
lampa Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 v tunhle nekrestanskou dobu urcite ne, mi poslali mail s navrhem jak by to melo fungovat a vzhledem k tomu ze ten mail nejak tak trochu nechapu, maji smulu Citovat
Netopýrka Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 :super tak já balím a jedu našim předat auto a pak bruslit. fajn víkendík kuci Citovat
Operator Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 :o Bruslit?? Teď, uprostřed léta? :D:D:D:D Citovat
Hadra Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Jojo, taky přeju hezkej víkend. Dneska zapíjí svobodu nastávající a zítra já a pečem prasce. Kdo byste jel kolem Ptení, tak se zastavte na pivo a kus masa. Citovat
skupko Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Fu, tak vsetko dobre Vam prajem. A nech sa Vam v zivote dari . A neprezen to na rozlucke so slobodou . Citovat
mirek-ji Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: Operator :o Bruslit?? Teď, uprostřed léta? :D:D:D:D když má velkou ledničku, tak proč ne! Citovat
gvg Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Škoda, že to není již dnes - jedu si pro děvče ke její ségře do Prostějova... Původně zaslal: Hadra Jojo, taky přeju hezkej víkend. Dneska zapíjí svobodu nastávající a zítra já a pečem prasce. Kdo byste jel kolem Ptení, tak se zastavte na pivo a kus masa. Citovat
Driver Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 No koukám že Netopýrka trhá rekordy v diskuzích, dneska ráno založený téma a odpoledne už tolik odpovědí. No já se teda ani nedivím, když 99% dopisovatelů do fóra je mužského pohlaví. No půjdu zkusit překecat holky v kanclu jestli jim taky nemůžu udělat pár smyků na pupíku..... Citovat
mk405 Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: Driver No koukám že Netopýrka trhá rekordy v diskuzích, dneska ráno založený téma a odpoledne už tolik odpovědí. No já se teda ani nedivím, když 99% dopisovatelů do fóra je mužského pohlaví. No půjdu zkusit překecat holky v kanclu jestli jim taky nemůžu udělat pár smyků na pupíku..... je to tak pokaždé a taky se zvíšila od jisté doby učast na chatu nezbývá než závidět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.