destiny Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 pro inspiraci, kdyny se Ti někdy do toho chtělo: Citovat
destiny Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 kdyny = kdyby! Mimochodem, zdá se mi to, nebo už se nedají zpětně editovat příspěvky? Citovat
Netopýrka Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 :D:D to je úchylné.... :D .....na tohle si musíte najít jiné dobrovolnice jinak editovat mi ještě včera šlo ok [upravil dne 5/8/05 Netopýrka] Citovat
lampa Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 2 destiny: o uz je moc, to neni autoerotika, ale autoprasarna nemyslim ti graficke zpracovani, ale \"obsah\" Citovat
mirek-ji Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 nějak se to tu začíná zvrhávat, a to ještě není po 22h :D:D Citovat
Netopýrka Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 ...když je ten pátek, tak mě napadla ještě jedna blbůstka, snad mě Peugeot nezažaluje za zneužití loga :D:D jako komentář by se hodilo něco jako... ....Na závěr náročné etapy posádka vozu zn. Peugeot 407 Batman & Batman zvládla i poslední ostrou levotočivou zatáčku a zanedlouho dosáhla cíle v rekordním čase 1:45:17! Gratulujeme vítězi :-) :D:D:D [upravil dne 5/8/05 Netopýrka] Citovat
Hadra Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Já si myslím, že je to přirozenej vývoj, malé auto - holé bříško, větší auto - holého více:D. A jako prasárnu bych to nechápal, to by byly všechny firemní kalendáře s ženama prasárna. Citovat
lampa Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 2 netopyrka: to ses v tehle poze vyfotila sama ? Citovat
Netopýrka Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 jo jo ale už končím, nic se nemá přehánět a už stejně nic nevymyslím Citovat
mirek-ji Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 2 netopýrka: nepsla tu někdo, že další pokračovaní nebude ... ? Citovat
lampa Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 ok vseho moc skodi (i kdyz v tomhle pripade by leckdo udelal vyjimku si myslim) Citovat
JunEAu Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: Netopýrka ...když je ten pátek, tak mě napadla ještě jedna blbůstka, snad mě Peugeot nezažaluje za zneužití loga :D:D jako komentář by se hodilo něco jako... ....Na závěr náročné etapy posádka vozu zn. Peugeot 407 Batman & Batman zvládla i poslední ostrou levotočivou zatáčku a zanedlouho dosáhla cíle v rekordním čase 1:45:17! Gratulujeme vítězi :-) :D:D:D Woooow, dobryyyy :-) zneuziti loga se povoluje, za ucelem zakryti odhalenych tresnicek :-))) trefa, ze ? ;-) a nevyvadej takhle v ty praci, nebo budu vyvadet ja doma... :-) Citovat
Operator Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 2 JunEAu: Fakt divný že taky nechceš přídavek!!! :D:D Citovat
Sirael Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: lampa no a u ze to tady ) Kuknu na diskuzi a nestacim se divit :o:o No, to uz vypada spis jak BODY-PUG-SHOT [upravil dne 5/8/05 Sirael] Citovat
Netopýrka Odesláno 5. srpen 2005 Autor Odesláno 5. srpen 2005 chjo, vždy? je to taková nevinná legrace, myslím, že tu pomyslnou hranici jsem nepřekročila [upravil dne 5/8/05 Netopýrka] Citovat
lampa Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 tak moment, ja jsem jen chtel poukazat, na to ze se objevil JunEAu a mohl by z toho problem :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.