Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

lukaro: přesně tak... :D

safi1: však jasné..základ je aby nesvítili na pozemních komunikacích pří jízdě, jak ti to bude svítit na poli tak to je úplně jedno.. ;)

Odesláno

Já vyřešil US svícení oranž parkovačkama, protože u pugeta je divný, jak má blinkry \"uvnitř\" .... jezdím s tím každej den, stavělo mě X příslušníků a nikdy nikdo neřekl půl slova... ;) A nikoho to nikdy nezmátlo (už jen logika - blinkr nesvítí ale bliká :aut ) a nebylo vidět, že by s tím měl někdo problém. Vypadá to takhle líp a ušetříš si peníze za moduly ;)

Odesláno

Tak tam ty origo světla namontuje :D ...do devilek bych US svícení necpal, už takhle jsou ty světla pro mě osobně šeredný a svícení by v nich vypadalo blbě... :)

[upravil dne 31/5/13 08:29 od Tom_206]

Odesláno

Ja to spravim do deviliek :P a ked to bude na šos to dam prč ale ja si myslim ze to bude dobre :P

Stou dvojvlaknouvou ziarovkou je to ako ? To treba zmenit obimku a priniest aj nato druhe vlakno stavu :) mne sa zda ze stym modulom to bude najlepsie

A origo svetla uz nemam :D uz snimi jazdi jeden chalan odtialto z clubu :D

[Edited on 31/5/13 09:48 by safi1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...