Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všetkych,

Chcem sa spytat ohladom US svietenia ako to funguje :)

Viem ze su nejake moduly nato ze blinkrova ziarovka svieti iba na 4W a ked dam blinker tak blika tak ako ma :)

A malo by to fungovat tak ked zapnem parkovacie svetla a ked dam stretavacie by sa to vyplo popripadne by to mohlo svietit aj so stretavacimi svetlami...

Len otazka je takato ci nemate nato nejaku fintu ako spravit aby aby mi to svietilo na tie 4-5W aj bez toho modulu ktory je dost drahy... Je zevraj nato dost figlov a jeden je takyto ze sa do blinkru navrta dierka na parkovacku a privedie donej prud a svieti parkovacka v tom blinkre :) ale toto sa mi nepaci...

Zajtra sem hodim link o aky modul sa jedna :)

Videl som to tu u niekoho na fore ze mal spravene to US svietenie

Dakujeem :)

Odesláno

Tak to fakt neni vela :) ja som to pozeral na nejakej VW stranke a tam jeden modul stal 500 kc :/

Ale tu to vyzera za dobru cenu...

A pisu tam ze svieti iba na tretinu takze by mi to nemalo roztopit obimku :)

Odesláno

Ano som si toho vedomi :) skusim a uvidim a mozno sa to casom spravy na vypinač ak sa bude dať... Montaz neni naročna takze odpojenie tiez nebude narocne napr pred STK a podobne :)

Odesláno

lukaro: to ani neony pod autem a kolik jich to má :roker ...jde o to jestli to chce na frajeřinu na parkovišti tak klidně...jeslti s tím chce jezdit, tak to půjde z jeho peněženky

Odesláno

Idem to skusit len tak ako to bude vyzerat :) svietit stym nebudem lebo mam denne svetla aked prepnem z parkovaciek na stretavacky tak sa mi to US svietenie vypne :)

Takze to len tak na parkoviska a podobne si myslim ze to bude fajn vyzerat a celkom to leti a na moc Pugoch som to nevidel

Odesláno

:D :D ale ale tak maju to kade ake rozne auta :D

A je mi to jasne ze to nejsu americke auta :D

Ale ked som bol v USA som sa viezol v 505 :P takze nejake sa urcite najdu :P

Odesláno
Neony, tak....tohle bude na cestě hodně lidí podle mě plést...

Podle mě už hodně lidí plete to, když někdo ty směrovky nepoužívá vůbec

Odesláno

Pff ale nato mi nemaju ako prist :P nejazdim na parkovackach :P a ked rozsvietim stretavacky sa to vypne ;) takze dufam ze to bude bez pokuty :)

A smerovky pouzivam furt... Lebo sam nadavam natych co ich nepouzivaju ked menia smer jazdy :)

[Edited on 30/5/13 21:33 by safi1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...