simirpeta11 Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Nevíte někdo proč mi nefunguje zásuvka přípojného vozíku,nedávno jsem jel s vozíkem a vše mi na 100% fungovalo. Moc prosím o radu:roll Citovat
Driver Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 Rozdělat komplet zásuvku na autě a zkontrolovat kontakty. Bývají úplně vyhnilé a buď to nefunguje vůbec nebo to svítí a bliká všelijak. Případně vyměnit celou zásuvku. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. květen 2013 Odesláno 28. květen 2013 já měl urezlé dráty musel jsem ji znovuoživit tedy new zásuvku i s dráty , Citovat
simirpeta11 Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 Ještě jsem na to nekoukal,v sobotu se do té zásuvky kuknu,ale minolý měsíc jsem jel s vozíkem a všechno šlo,kde je to v autě připojený a nebo není k tomu někde nějaká pojistka! Nesvítí mi ani světlo na autě- dveří SPZ ale moc dík Citovat
peugeot 206 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 zásuvka by mala byť pripojená priamo na svetlá čiže tie isté poistky, takže potrebuješ voltmeter a zmerať či ti tam ide elektrika, ale najprv si skontroluj či tam máš kostru vtedy to buď nejde vobec alebo je to ako vianočný stromček. s najvedšou pravdepodobnosťou budú len zaoxidované kontakty zapojenie kukni tu http://paja-trb.cz/navody/zasuvka_vlek.html Citovat
mxmen Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 záleží jaký máš rok výroby, na nových modelech je zásuvka napájena přes modul a chyba by mohla být v něm, chce to zkoušečku a proměřit v zásuvce Citovat
simirpeta11 Odesláno 3. červen 2013 Autor Odesláno 3. červen 2013 Tak jsem se na to koukal,celý jsem to rozdělal,očistil uvnitř kontakty a zase to funguje a na SPZ obě prasklý žárovky. Moc Vám všem díky za rady,moc mi pomohly. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.