Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

slabo si to dotiahol, alebo si dal zle gumicku...ak si dobre pamatam tak ta sipka na lavej strane musi smerovat na sipku na matici pri tom \"vybezku\"

[upravil dne 27/5/13 18:44 od shark734]

Odesláno

je to tam špatně vyřešené--gumička sklouzne a pak to teče, ještě jsem se nesetkal s tím, že by nafta tekla v těch místech hadičkama nebo v jejich spoji

Odesláno

jestli teče hadičkama nebo v jejich spoji zjistíš rychle--vysuš to kolem čerpadla a pak na deset minut nastartuj, když s autem nepojedeš, nafta pod tou velkou gumkou nemůže unikat

Odesláno

Ještě jednou to rozeber, tam jak je ta šipka by měl být na nádrži prolis a čerpadlo by do něj mělo zapadnout. Gumičku nasaď na rantlík,přimáčkni čerpadlem dolů a natoč matici dokud se neopře o čerpadlo.Závit v matici a dosedací plochu na čerpadlo mázni vazelínou aby to klouzlo a šlo líp utáhnout.

Odesláno

vitej v klubu :D ... sorry, ale ted vazne, je to opravdu pakarna ... ja uz na to nervy nemel, kdyz jsem to menil a je mi jedno, ze mi to chcije pres to ven ... nemam silu si s tim uz hrat

ale nekdo tady zminil originalni pripravek na praci s tou matkou, videl ho uz nekdo ?? pokud bych se k nemu dostal, tak bych to jeste zkusil :D

na stk mi to napsali do lehkych zavad, konkretne lehky unik paliva, protoze jsem nepredlozene pred stk natankoval trochu vice nafty a na spodku nadrze to slo pochopitelne videt, nicmene, servisakovi jsem to pak ukazal, tak se usmal, ze odkud vitr vane a ze s tim neco zkusi udelat, az bude mit cas, ale sundavat nadrz, aby se poradne a lehce dostal k te matce, se mu take nechce ;)

Odesláno

pakárna je slabé slovo, zlášť když je otvor v karoserii ten menší:grr, přiznám , že auto nakonec skončilo u Chodury, kde sundávali nádrž--ani tam se to napoprvé nepovedlo...:(

na ten ,,kšeft\'\' nezapomenu :)

Odesláno

asi jsi měkký:)--musíš do toho bušit více, povolit to jde vždy i kdybys měl tu matku poškodit-- koupíš si novou...,hlavně si dej pozor při skládání na polohu čerpadla, jsou tam šipky

[upravil dne 30/5/13 08:13 od ozzy56]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...