peter37 Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Zdravim, chtel jsem se zeptat na hlaseni nizkeho tlaku v pneumatice / kach, byl sem s tim v servisu neautorizovanem, nacetl mi vsechny ventilky, chvilku to dalo pokoj a asi po 500km se mi zas rozsvitil trojuhelnicek ze low preasure tyre/s... v dalsim servisu mi rekli ze to je predni levy ventilek a ze novy stoji 3900kc nebo si to mam pry nechat vypnout na zbylych trech za cca 1000kc ale ze to nekdy to vypnuti nefunguje napoprve... taky mi rekli ze nejak od 2014 to bude povinny na vsech vozech. Mam si to nechat vypnout? nechce se mi platit 3900kc za jeden ventilek kdyz pak budou stejne odchazet ostatni... Dekuji za radu Citovat
ChouLu Odesláno 26. květen 2013 Odesláno 26. květen 2013 Vítej na fóru. Vypnout ti je dokáže člen HonzaZ, který má diagnostiku za podstatně nižší cenu než v servisu. Domluv se s ním Jinak ventilky tady nabízel člen Přema, ale nevím jestli je ještě má. Popřípadě sekce inzerce Citovat
peter37 Odesláno 26. květen 2013 Autor Odesláno 26. květen 2013 dekuji za uvitani a odpoved zkusim se podivat. Mam 307sw, benzin 103kw, r.v. 2007, nedari se mi o benzinech zjistit dostatek informaci, koupil sem to v rijnu , znamy me ukecal, mate zkusenosti s temito motory? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.