Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hosi mam jednu otazku : Dneska som vyberal motorcek z ostrekovacov a nasiel som tam jeden nezacvaknuty kontakt, ktory bol len tak prichyteny o nadrzku (ano druhy kontakt isiel do motorceka) neviete co je to za kontakt ? je to hrubsi kabel ako do motorceka myslel som ze je tam nejaky senzor ale nic.... je to niaka chyba alebo co ? V nadrzke ako keby bolo urobene miesto na ten kontakt, perfektne tam sedel..... poradte prosim

Odesláno

Tak klima naplnena len ma trosku prekvapili tie hodnoty :D

Odsali neuveritelnych 13g chladiva a 2g oleja... Vaukovanie dopadlo bez uniku a podla papiera tam slo 450g chladiva a 12g oleja :) A uz konecne funguje super ako ma :papa

Odesláno

Hosi mam jednu vec ktoru by som potreboval, chcem si dorobit podsvietenie ako som mal na byvalom aute. Jedna sa led pasiky pod nohy. Viz foto. Neviete niekdo ci sa to neda napojit niekde v priestore pod palubovkou ? v byvalom aute to slo (Mondeo) len sa mi jedna o to aby sa zhaslo a rozsvietilo pri otvoreni dvier alebo budem musiet kable tahat z horneho osvetlenia. Dik za info

http://www.autobazar.sk/fotogaleria/13424668/smd-led-parkovacky-t10-w5w-sulfid-h1-h7-h4#cc2

[upravil dne 21/6/13 16:45 od Miko2609]

Odesláno

Po vymene oleja a palivoveho a olejoveha filtra, ktora prebehla min tyzden nasledovala vymena vzduchoveho a peloveho ... no vediet aky je nahovno pristup k tomu vzduchovemu dam to spravit v servise :) ale aspon je na srdci ten dobry pocit :aut

dhsh.jpg

+ fotka, ktora sa mi vcera podarila :) .... fotene v Martine-Zaturcie

xzyg.jpg

Odesláno

Tak dneska som bol mazlikovi kupit ledky a krytky na pedale:aut

Ale pedal zo spojky siel hned s5 na origo (zle sa mi stlacala spojka) ale 2 som to nahal :roker

+foto lediek co som teraz fotil, prva s bleskom, druha bez

ps71.jpg

p4ba.jpg

• O 3 týdny později...
Odesláno

Auto skontrolovane... vraj za chvilku nutna vymena spojky ale nemusim sa vraj obavat ....Zadar- Martin to vraj otoci :).... ak niekdo tiez odchadza smer Croatia Zadar tak kludne napisat pm :D

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...