Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nevím jak to přesně popsat a zda to tu někdo už neřešil, ale po dvou dnech hledání jsem t nic nenašel tak proto tu zakládám téma.

Na některých místech se mi loupe lak (ne barva) a nevím co s tím....... :myslim:( Máte někdo nějaké zkušenosti?

Odesláno

Mám 91 a taky se mi loupe, hold se jim tehdy nepovedl.

Nemáš náhodou metalízu?

Přelakovat, nic moc se s tím dělat nedá...

Odesláno

Zkušenosti jsou takové, že mi u tmavě modré barvy slezl lak na celém víku kufru. Řešení? celolak nebo minimálně znovu přelakovat poškozenou část plechu.

Marcel505: právě, že metalíza drží. Měl jsem 405ku z 93 roku a tam se loupal, teďka mám právěže metlu taky z roku 93 a lak se neloupe

[Edited on 26/5/13 15:34 by KingSpade]

Odesláno

jak píše Marcel,přelakovat,rozbrousit pod vodou jemnym papírem ,odmastit a přeláknout

taky budu v letě opravovat přední kapotu jsou tam flíčky po laku

metalizu nemám,ale mám dvouvrstvý akrylát

[upravil dne 26.5.2013 15:35 od vendelinek]

Odesláno
Nevím jak to přesně popsat a zda to tu někdo už neřešil, ale po dvou dnech hledání jsem t nic nenašel tak proto tu zakládám téma.

Na některých místech se mi loupe lak (ne barva) a nevím co s tím....... :myslim:( Máte někdo nějaké zkušenosti?

Ahoj,

Rovnaký dotaz bol tu

Ak si chceš trochu počítať,tak tu

Delaminácia,alebo odlupovanie laku.Janko Veľas patrí medzi expertov a niekde spomínal,že určité ročníky Peugeotov na toto trpia.Môže za to vtedajšia zmena v lakovaciom procese.Nemali to vychytané.Priamy odkaz neviem dohľadať.

Odesláno

Pokud se Ti do přelakování nechce, můžeš to zkusit rozleštit, třeba se loupe jedna vrstva nedávno nalakovaná a ta pod tím by mohl být ok. Ale tomu bych moc nevěřil... Hlavně to nelešti Tempem, to pak nejde přelakovat.

Odesláno

metalízu nemám - základní červenou. No uvidím co s tím a celolak určitě ne - to se nevyplatí.

Zkusím nejspíš postižená místa rozbrousit pod vodou a přeláknot.

Odesláno
jinak jde mi jen o krycí lak neb barva je ok. K večeru sem hodím foto.

Abys to rozbroušením pod vodou neudělal ještě horší...

Co to jen vzít teda bezbarvým? Odmastit a stříknout?

Odesláno
jinak jde mi jen o krycí lak neb barva je ok. K večeru sem hodím foto.

Abys to rozbroušením pod vodou neudělal ještě horší...

Co to jen vzít teda bezbarvým? Odmastit a stříknout?

tak jsem to myslel, ale musím trochu zbrousit hrany laku. Jinak to bude jako nějaká mapa k pokladu :D

Odesláno

S tím neuděláš nic, jedině přelakovat celej díl. Tohle vznikne při lakování, když přeschne první vrstva laku. Potom se to s tou druhou blbě spojí a po čase delším či kratším to udělá takovýhle mapy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...