JimV Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Minulý týden jsem se stal majitelem 205. Jede super, ale chtělo by to změnit vzhled. Hledal jsem na netu spojlery, ale nikde nic. Nemáte někdo kontakty na někoho, kdo by je vyráběl, nebo prodával?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 poslal by jsi mě prosím fotku tvýho auta na mail?kdyžtak x_crack@centrum.cz dík;) až to uvidím,tak ti poradím,víš co aby se ti tam vůbec hodili:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 To máš GTi???máš litiny???no pošli mě porosím foto,budu moc rád,dík;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Původně zaslal: JimV Minulý týden jsem se stal majitelem 205. Jede super, ale chtělo by to změnit vzhled. Hledal jsem na netu spojlery, ale nikde nic. Nemáte někdo kontakty na někoho, kdo by je vyráběl, nebo prodával?? Mohu TI vyrobit cokoliv na zakázku z laminátu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Jepík:ty jsi z Pilníkova:o?jako z východních čech? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimV Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 to Crack: Je to 1.9 GRD. rok výroby 12.1993. Fotečku ti pošlu až nějakou udělám. Je to super. Jediné co tam za ten týden přibylo je radio Sony Xplod, 2x repro Sony Xplod, subwoofer neznámé značky a zesilovač 240W. Hliníky hledám. Doma mám 15\", ale rozteč 102. Myslím si, že by mi na zadní nápravě dělaly paseku (jsou velká). V nejbližší době tam půjdou folie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimV Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 to Jepík: máš někde fotky tvé práce?? Rád bych se podíval. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 JimV:jestli chceš,tak jedny litiny doma mám a jsou přímo na 250ku,jsou i se super gumama a kola sou v dobrým stavu,cena by byla asi 4700:papa jsou to 14ky s gumama 185/60.....spojlery maj na www.autodoplnky.cz ale normální origo z GTi je taky hezkej,jen ho trošku předělat(můj případ:super) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Původně zaslal: Crack Jepík:ty jsi z Pilníkova:o?jako z východních čech???? No samozřejmě. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Původně zaslal: JimV to Jepík: máš někde fotky tvé práce?? Rád bych se podíval. Díky . Jelikož nemám fo?ák tak jsem toho moc nenafotil a navíc mi klekl počítač-kluci se mě vněm hrabali a já to neměl uložený na CD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 No to si děláš srandu???!Z Pilníkova na druhý straně Zvičiny?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Původně zaslal: Crack No to si děláš srandu???!Z Pilníkova na druhý straně Zvičiny?? Ty se divíš?Vždy? jsem Ti to už v týdnu psal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 No tak to mě teda asi nepřišlo!To jsem nevěděl že jsme skoro sousedi:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jepík Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Tak jsem koukal na www autodoplnky.Málem jsem dostal infarkt,to jsou šílený ceny.Chtěl bych vidět kdo to koupí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crack Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 To teda 6500kč za nárazník:o a navíc sou tam některý fakt hnusný!!! Jepíku proč nemázapnutý ICQ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts