Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kruci, to vypada zajimave...

i kdyz ja se tech folii stejne bojim...

Obcas zavitam do Nemecka i Rakouska... tam je to taky v pohode, kdyz ma clovek nejaky ten certifikat?

Mysaku, dle tveho odkazu by vyslo treba tonovani meho sedanu na 4100,-... takze to na slevomatu stale vychazi o kus levneji... :P

[upravil dne 25/5/13 23:04 od h4wk3y]

Odesláno

mě 3100 + 1000 takže taky slevomat... a jinak jediný riziko je měřák propustnosti u nás nooo ale to je holt pak smůla no...

[upravil dne 25/5/13 23:10 od skuci]

Odesláno

ja o tonovane folii uvazuju jen dozadu - kvuli male

to skuci: zkus se tam podivat az jim skonci platnost te akce nebo tam zajed za mesic a zeptej se, jestli ti nedaji nejakou slevu z ceny na webu ;)

[upravil dne 25/5/13 23:14 od Mysak_Bob]

Odesláno

Já sem si nechal dělat okna v náchodě v autosklu za 5300 i s pruhem na přední okno a mám ty nejčernější. už je tam mám 3 roky a nikdy sem něměl problém, pokud člověk nejezdí jako prase tak ho nechaj

Odesláno

Milan+ : mno ještě nevim... zítra jim tam budu volat a dohodnu se a potřebuju od nich informaci, která na netu nebyla, podle toho to buď potvrdim a zaplatim, nebo stornuju...

Moral3z: no nevim ale končí to snad dneska, tak pak asi nebude moc čas na rozmýšlení :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...