supervisor Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Mám 307SW a asi před rokem se mi po zapnutí dálkovek sami vypli dnes už nejdou vůbec a musím páčku držet. No dálkovy jsou sice potřeba, ale zas to tak nevadí. Horší je, že přestali fungovat blinkry když mám puštěné světla. Jakmile pustím světla tak to už z 80% nefunguje, ale světla vypnu a blinkry fungujou na 100%. Setkal se už někdo s touto závadou ? Celé jsem to rozebral a zjistil jsem, že mám verzi s ESP a levá páčka je spojená s el. deskou pomocí \"vodívé pásky\" Takže nejedná se o blinkry, které mají vyvedené konektory až ven a jezdí po plošném spoji. Dokázal by mi někdo poradit jestli jde tohle opravit ? Nebo třeba nějaká nabídka na náhradní díl ? Citovat
ChouLu Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Výměna celého modulu pod volantem.. cena s verzí ESP kolem 7 tisíc.. po slevě tak 5,5... když dáš VIN, tak ti zjistím cenu přesně. Na těchto modulech není co opravovat.. prostě to nejde je to na výměnu kus za kus Citovat
wojtěch Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 cena v peugeotu Referenční číslo Popis Cena bez DPH Cena s DPH 00006242C4 VÍCEFUNKČNÍ BLOK OVLADAČŮ 10 292,78 CZK 12 454,26 CZK Citovat
Schreek Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 Možná bych uměl nový za 2,5 tis kdybys měl zájem kontaktuj mě v sz Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.