parlament Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Ahoj, Chlapi,ktorí ste už menili tiahla ovládania prevodovky,viete mi poradiť? Dnes pri výmene tlmičov a silentblokov na ramenách som zistil,že spodné tiahlo radenia č.3 je po smrti.Rozpadlo sa v tom väčšom kĺbe a drží tam len silou vôle.Zvažujem zároveň vymeniť aj to nad ním,ktoré je tiež už tak trochu choré 1.Stačí ich len vycvaknúť z guličky a vymeniť,alebo ich treba aj nastaviť?Ak som dobre pochopil,tak majú variabilnú dĺžku.Aby sa mi nestalo,že auto odíde zo zdviháku a radenie bude niekde zadrhávať. 2.Samotná tyč radenia.Má byť v jej prednej hlave ešte nejaká guma?Na obrázku nič nevidím a na aute má značnú vôľu.Neviem či je to len tou vadnou tyčkou. 3.Púzdra/silentbloky č.18,dajú sa prehodiť aj na aute,alebo treba vymontovať radiacu páku? ..asi to bude podobné aj na iných modeloch,nemusí to byť Parťák.Uvítam všetky dobré rady Citovat
parlament Odesláno 4. červen 2013 Autor Odesláno 4. červen 2013 Ráno idem meniť tyčky č.3.Skúsim to vrchom,lebo kamarát ma obsadený zdvihák.Ak máte niekto dobrú radu z praxe.. Citovat
velkybanan Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 V životě jsem to nedělal,ale dle pár topicu co zde byly,tak stačí starý vyškubnout.nový maznout nějakou trvanlivou vazelinou a nastrčit zpět.Měla by to být hračka Citovat
parlament Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 Měla by to být hračka Mala byť,ale nebola.Bola to strašná *ebačka,ale že strašná.Nekupoval som originál tiahla z Peugeotu a tak začala zábava.Išiel som na to vrchom. 1.Zhodiť airbox. 2.Utopiť sa do pol tela v motorovom priestore,lebo je to fest hlboko. 3.Vypáčiť staré tyčky z guličiek.To už tak ľahko nejde.Nie je tam priestor na kladivo,sekáč,páčidlo.Vlastne na nič,okrem ruky a max klieští.Ideálne je ak máte schopnosť vykĺbenia ruky aspoň na 3x bez poškodenia:D 4.Ak vám zostane ulomená stredná časť tyčky na guličke.No tak to vám fakt neprajem.Precvičíte si zápästie a celú zásobu nadáviek prvý krát. 5.Očistiť guličky od prípadnej hrdze,do nových tyčiek natlačiť plastické mazivo a nahodiť. 6.Ak budete mať tyčky ako ja,teda neoriginál,môže sa vám stať,že biele silónové púzdro do ktorého zapadá gulička bude v celku,nenarezané.No tak to už neprajem ani nepriateľovi.Precvičíte si zásobu nadáviek druhý krát.K agresívnejším jedincom nech sa vtedy nik ani radšej nepribližuje.Gulička má presný priemer 10mm a púzdro v tyčke má priemer nábehovej hrany 9.5mm. ..nepatrím medzi nejaké srajdy a stisk v ruke mám,ale to chce nadľudský výkon.Vzdal som to a mikrobrúskou som zväčšil priemer na 9.6mm.Jedna zapadla.Druhá tyčka odolávala srdnato ešte 1.5 hod.A keď som ju tam nacvakol a výťazne som sa postavil,prišli na mňa také mdloby,že som takmer k autu ľahol jak kabela:DZabudol som sa ráno najesť+kombo predklon a námaha.Začal som o 9.00 a skončil po 14.00.Dúfam,že tam tie svine zahrdzavejú a nebudem to už musieť robiť nikdy.Peugeot tyčky stoja cca 24.50€ 1ks a tie moje stáli 13€ 1ks. ..idem do fitka dostať zo seba zvyšnú zlosť.Ale inak to bola hračka.Nazdar:papa [upravil dne 5/6/13 16:03 od parlament] Citovat
velkybanan Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 no ale povedlo se a to je OK hlavně , že byla sranda,ale tohle přesně znám.Je pak lepší ,když nikdo kolem mne ani nechodí Citovat
parlament Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 Ti poviem,že už viem prečo to niekto radšej rozreže a zvarí.Minule som v servise očumoval iného Peugeota a divil sa prečo má 1 tyčku samodomo zvarenú z dvoma menšími koncami.Už to viem.Nejaký mechanik to vzdal a zobral na to flexu.Tie menšie hlavičky idú totiž nasadiť v pohode. Citovat
parolla Odesláno 5. červen 2013 Odesláno 5. červen 2013 Ked som si prečítal príspevok parlamenta,bol som si skontrolovať svojho parťáka,či ma nečaká taká fajnová prácička. Parlament ,popísal si to super:D,zo slohu si musel mať jednotku,,a to vôbec nemyslím ironicky. Prajem ti,nech si to robil prví aj posledný krát:papa Citovat
parlament Odesláno 5. červen 2013 Autor Odesláno 5. červen 2013 Tak snáď aspoň tie originálne diely Peugeot sú lepšie.Nemal som ich v ruke. ..OT: dík za pochvalu,sloh mi akotak išiel,naopak gramatika bola čistá pohroma.Dnes je to už OK,ale sem tam sa zadarí.Prečítal som si po sebe a sleduj: \"výťazne som sa postavil.Mohol by som to síce zdôvodniť,že som v tom predklone ztvrdol,ale to by som klamal.Opravovať to nejdem,však nech všetci vidia:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.