Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim...pokusam sa spravit si aktivny subwoofer a mam taky problem...

chcel by som sa spytat ako to mam vsetko pozapajat ako to vlastne zvnutra bude...

predpokladam ze tam bude potrebna aj vyhybka a chcem vediet ci aktivna alebo pasivna...

to je jedna vec a druha ze kde sa ta vyhybka bude zapajat ci pred zosilovac alebo zanho...a ak tam bude treba tu aktivnu vyhybku tak este by som rad vedel ze ako sa to bude vsetko napajat od baterie...ci spravit iba nejake svorky kde dam napajanie a potom od toho to rozvetvim k vyhybke a zosilovacu alebo ako to vlastne bude....

Dufam ze som aspon kusok zrozumitelne napisal ze co mam za problem :D ak nie tak pardon pokusim sa vysvetlit inac :)

Odesláno

Akoze nie ved teraz mam spravenu iba bednu a reprak nic viac...musim tam dat zosilovac nie? ved to by radio taky reprak nepotiahlo...

takze vyhybku dam pred vykonovu cast ale ci staci pasivna alebo potrebujem aktivnu?

Odesláno

Aha takto :D tak som si zamenil vyrazy kusok....pardon :D hmm skoda lebo snazil som sa to googleit aj vsetko ale nedocital som sa nikde odpoved na tuto moju otazku...bolo o tomto vela diskusii kade tade ale stale to riesili chlapci tak ze si spravili normalne do vnutra DPS kde uz bol aj zosilovac aj vyhybka spolu takze som sa nedocital nikde ze ako to spravit ked robim iba pasivny subwoofer so zosilovacom....

Odesláno

Některé zesilovače mají vyhýbku přímo v sobě a lze to přepínačem na něm nastavit... Levné aktivní tuby (suby) mají vždy pasivní vyhýbku (cena) ;)

Odesláno

Aha takze tym padom by som nemal nic pokaslat ani tym ze dam do vnutra iba pasivnu vyhybku...akurat sa to odrazi na

kvalite zvuku vsak? urcite ta pasivna horsie filtruje frekvencie ako by to robila aktivna vsak...?

Odesláno

co budes mit za zesilovac? a co mas za radio? radia co maji sub out tak uz to umi oriznout. a zesilovace skoro vsechny krom nejakejch dobacich udelatek. Stejne tu frekvenci budes muset doladit ke zbytku soustavy

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...