Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim , nevěděl by někdo proč mi nejde zapnout cd menic .. Vymenil jsem displej nad radiem a od te doby nejde .. jinak radio i kazeta funguje normalně a když chci zapnout cd tak nenaskoči , před vyměnou to fungovalo normalně a tak mi to je divny .. Dekuji všem za info

Odesláno

Ak si menil displej tak si ho musel aj prihlasit cez diagnostiku. Tak sa rozpamataj kde ste co programovali a nastavovali.

Ak si mal vonku aj radio tak skontroluj ci nie je vypadnuty taky malinky konektor z toho velkeho konektoru.

Odesláno

Zdravim nedaval sem to přes diag... jen sem ho vyndal a přepojil vše fungovalo normalne až na cd to nejde zapnout jinak funguje vše jak ma jedna se o ten menši palubak co je nad radiem ten mi černal tak sem ho prohodil za jiny a funkčni co sviti normalne a nečerna .. jen sem odpojil tu kolibkovou zasuvku a dal ji na druhy s ničim jinym se nehejbalo ..a nastavil sem jen čas a datum jinak vše bylo stejny jak před tim tedy vše nastaveno ..... a zustalo to tam ....

Odesláno

Aktivovat na diagnostice CD měnič v displayi... otázka 5 minut ;)

Display který si koupil byl v autě, kde evidentně měnič nebyl :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...