skorpionj Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Zdravim , nevěděl by někdo proč mi nejde zapnout cd menic .. Vymenil jsem displej nad radiem a od te doby nejde .. jinak radio i kazeta funguje normalně a když chci zapnout cd tak nenaskoči , před vyměnou to fungovalo normalně a tak mi to je divny .. Dekuji všem za info Citovat
jofo Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Ak si menil displej tak si ho musel aj prihlasit cez diagnostiku. Tak sa rozpamataj kde ste co programovali a nastavovali. Ak si mal vonku aj radio tak skontroluj ci nie je vypadnuty taky malinky konektor z toho velkeho konektoru. Citovat
skorpionj Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 Zdravim nedaval sem to přes diag... jen sem ho vyndal a přepojil vše fungovalo normalne až na cd to nejde zapnout jinak funguje vše jak ma jedna se o ten menši palubak co je nad radiem ten mi černal tak sem ho prohodil za jiny a funkčni co sviti normalne a nečerna .. jen sem odpojil tu kolibkovou zasuvku a dal ji na druhy s ničim jinym se nehejbalo ..a nastavil sem jen čas a datum jinak vše bylo stejny jak před tim tedy vše nastaveno ..... a zustalo to tam .... Citovat
ChouLu Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Aktivovat na diagnostice CD měnič v displayi... otázka 5 minut Display který si koupil byl v autě, kde evidentně měnič nebyl Citovat
skorpionj Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 Děkuji moc za radu vlitnu s tim na diag.. stejně tam musim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.