Bhellion Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Na 405 r.v.1991 mi odišiel ten Infra diaľkový centrál. Mám zakúpený takýto Potreboval by som poradiť kam ho najlepšie umiestniť a ako ho napojiť. Napojenie len na centrál pojde asi v pohode, ale chcel by som ho napojiť aj na smerovky (ohlásenie zamknutia/odomknutia), a na obrysové svetlá, (prisvetlenie tmavej prístupovej cesty po odparkovaní). Rozmýšlal som o umiestnení pri poistkovej skrini na strane vodiča.... P.S.: Ako otestujem otáčkomer na palubnej doske? (Bez motora. Nefunguje, tak zisťujem chybu.) Díky [upravil dne 18/5/13 22:57 od Bhellion] Citovat
Maverick Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Kdyi jsem ho na jedné 405 II. měl. Připojoval jsem ho přímo na jednotku centrálu, co je pravo pod volantem. Krabička byla schovaná ve středovym panelu pod rádiem. Indikace směrovek byla připojená tušim přímo na dráty, které rozsvěcí kontrolky zapnutých blinků na palubce. Citovat
Bhellion Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Ja mám jednotku centrálu schovanú v priehradke spolujazdca. Skúsim to napojiť priamo tam, a smerovky napojím na spínač výstražných... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.