ludiger Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 ide o model Peugeot306 BREAK 1,9 TD 66kw r.v. 1998 v jeden den vsetko fungovalo a rano ked som startoval donprace pozriem na budiky a nefunguje ukazovatel paliva, rychlosti ani otacok. avsak ukazuje kolko kilometrov prejdem aj celkove kilometre a teplotu.ostatne ako ziarovky funguje. na fore som nasiel len po jednej chybe nie takto naraz. viete poradit ? Citovat
Ivkopivko12tka Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 ide o model Peugeot306 BREAK 1,9 TD 66kw r.v. 1998 v jeden den vsetko fungovalo a rano ked som startoval donprace pozriem na budiky a nefunguje ukazovatel paliva, rychlosti ani otacok. avsak ukazuje kolko kilometrov prejdem aj celkove kilometre a teplotu.ostatne ako ziarovky funguje. na fore som nasiel len po jednej chybe nie takto naraz. viete poradit ? Vitaj na fóre založil si vlákno v nesprávnej sekcii. Na podobné problémy ideálne sekcia \"servis\", alebo \"modely\" a vybrať 306. Začni positkami pod volantom. Mať múdru knihu, povedal by som ti aj presne ktoré, skús použiť \"hľadať\" hore, alebo počkaj, kým to sem niekto nedá. V prípade, že by to bolo OK, nie je príliš náročné ani vybrať a skontrolovať prístrojovku, pričom postup tu tiež nájdeš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.