vladosr Odesláno 23. srpen 2014 Odesláno 23. srpen 2014 a dozhavovanie vas netrapi..... ktore trva cca 3-4 min po nastartovani..... Citovat
hardhouse.trip Odesláno 23. srpen 2014 Odesláno 23. srpen 2014 A máš nějaký problém? Zatím je to v pohodě...jen mě zaráží, že teploměr oleje nemám v budíkách, ale prostě mi to na dia ukazuje pod Sdruženým přístrojem tuto \"závadu\" Citovat
HonzaZ Odesláno 23. srpen 2014 Odesláno 23. srpen 2014 Ze zkušenosti vím, že to často tuto chybu ukazuje a přitom měření teploty oleje není. Co se týká korekce vstřiků, podle vysvětlivků v diagnostice je to v toleranci. Proto se ptám, zda máš nějaký problém. Takže prostě neřešit. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 24. srpen 2014 Odesláno 24. srpen 2014 No, právě v nějakém vláknu ohledně vstřiků se tady psalo, že tolerance je 10%, takže jsem si myslel, že pokud ten jeden dává o 15-19% navíc, tak je zralej na výměnu/repasi.... [upravil dne 24/8/14 10:10 od hardhouse.trip] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.