Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

do ides napajat zosilovac? ja si robim v kazdom aute do ktoreho instalujem zosilovac takto. rovno kabel co ide zo spinacky ten do ktoreho ide stava pri prvej a druhej polohe... tym padom nemusim tahat od radia remko..a kostru zapojis kufri niekde napr o srobik co drzi zamku..

Odesláno

jj potrebujem to na aktivny SW ,no neviem ci je to zo spinacky dobre, celkovo pripajat vykonne zariadenie ku ele okruhu ktory je uz isteny na urcitu amperaz ,ten kabel9ktory potrebujem napojit) ma 20A poistku takze ono to je dost

[upravil dne 17/5/13 19:51 od krtek 2]

Odesláno

ja mam teraz napojeny v jednom aute co mam dacia sandero mam tam toto http://auto.bazos.sk/inzerat/25654158/Hertz-ZosikHertz-Subwoofer.php a ziadny problem...napajam si to v kazdom aute tak.. a potiahnem si len jeden kabel a ked zapnem kluci do prvej polohy alebo druhej tak pekne ide nemusis tahat rem od autoradia... a nemusis ani tahat - kabel od baterky...staci ked ho napojis niekde v kufri..neviem ja som spokojny.. a je to jednoduche

Odesláno
...napajam si to v kazdom aute tak.. a potiahnem si len jeden kabel a ked zapnem kluci do prvej polohy alebo druhej tak pekne ide nemusis tahat rem od autoradia... a nemusis ani tahat - kabel od baterky...staci ked ho napojis niekde v kufri..neviem ja som spokojny.. a je to jednoduche

To naozaj nieje vhodné riešenie zhľadom na istenie okruhov v aute a na životnosť spínacej skrinky. Zrejme ti to tak funguje ale je otázne ako dlho a čo budeš potom musieť meniť.

Takéto zapojenie by som nazval bohapustá partizánčina.

Odesláno

nolebo zosilovac ma strasne velky vykon... napisane ma 400W a skutocnosti ma 50.....:blablabla mal som to tak zapojene v 8 autach co som mal a nebol ziaden problem a ked sa pozries na priemer toho drptu co ide zo spinacky tak ti tukne v hlave ze musi nieco vydrzat ta spinacka.....a aj ten drot.. tot vsio...:super

Odesláno

tak som nasiel tie priechodky jedna je na strane spolujazdca pri palivovych trubkach (okruhla mala) ako pisal cakom v prilozenom vlakne, a druha je pod posilovacom brzd blizsie k tlmicu kolesa (vecsia ovalna)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...