skuci Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 já sem takovej srazovej člověk... minulý týden Brno, teď frčim nejspíš v sobotu do Panenskýho Týnce na tuning sraz na letiště... neplánujete někdo podobnou aktivitu na tento víkend...? Citovat
skuci Odesláno 17. květen 2013 Autor Odesláno 17. květen 2013 jako už vidim těch policejních kontrol co bude Citovat
Stejsn Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Já tam byl loni blízko úplně náhodou, jel jsem kolem kabriem a tolik s prominutim dementů na silnici, co se tam předvádělo, jsem ještě pohromadě neviděl. Neni divu že to skončilo tragédií odpoledne. Citovat
Kata517 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Tak to se třeba potkáme .. já se jedu určo kouknout .. mam to za rohem Citovat
Moby89 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 Stejsn: jasně každej člověk kterej má rád svoje auto, hezká si ho a třeba tim i žije je rozhodně magor. A nejvíc mě dojímá když někdo kdo tam nebyl a zprávy má jenom z intenetu a televize mluví o neštěstí:bojim:blicismajlik:blicismajlik:bacha Citovat
straki007 Odesláno 18. květen 2013 Odesláno 18. květen 2013 jako už vidim těch policejních kontrol co bude Kdyz nic jineho na Vas neplati. A stejne je tech kontrol malo. Moby: Mas pravdu.Zaplat panbuh mame to jen z televize.Pokud by to dali primo z mista cinu tak by se na 80% lidi kteri jsou na srazu,nedalo divat co vyvadi. [upravil dne 18/5/13 08:17 od straki007] Citovat
Stejsn Odesláno 20. květen 2013 Odesláno 20. květen 2013 Stejsn: jasně každej člověk kterej má rád svoje auto, hezká si ho a třeba tim i žije je rozhodně magor. A nejvíc mě dojímá když někdo kdo tam nebyl a zprávy má jenom z intenetu a televize mluví o neštěstí:bojim:blicismajlik:blicismajlik:bacha Tys mě vůbec nepochopil. Já byl ve zbořeným chrámu v Týnci na vejletě a jel pak po tý hlavní silnici okolo a byla plná DEMENTŮ, kteří si pletli státovku se závodní dráhou, honili se tam v provozu a nerespektovali vůbec nic!!! Pak tam ty dva v nissanech rozstřelili ten pár v twingu, pár hodin na to. Tak si laskavě nech ty výpady! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.