Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

já sem takovej srazovej člověk... :D minulý týden Brno, teď frčim nejspíš v sobotu do Panenskýho Týnce na tuning sraz na letiště... neplánujete někdo podobnou aktivitu na tento víkend...? :)

Odesláno

Já tam byl loni blízko úplně náhodou, jel jsem kolem kabriem a tolik s prominutim dementů na silnici, co se tam předvádělo, jsem ještě pohromadě neviděl. Neni divu že to skončilo tragédií odpoledne.

Odesláno

Stejsn: jasně každej člověk kterej má rád svoje auto, hezká si ho a třeba tim i žije je rozhodně magor. A nejvíc mě dojímá když někdo kdo tam nebyl a zprávy má jenom z intenetu a televize mluví o neštěstí:bojim:bojim:blicismajlik:blicismajlik:bacha

Odesláno
:D jako už vidim těch policejních kontrol co bude :)

Kdyz nic jineho na Vas neplati.

A stejne je tech kontrol malo.

Moby: Mas pravdu.Zaplat panbuh mame to jen z televize.Pokud by to dali primo z mista cinu tak by se na 80% lidi kteri jsou na srazu,nedalo divat co vyvadi.

[upravil dne 18/5/13 08:17 od straki007]

Odesláno
Stejsn: jasně každej člověk kterej má rád svoje auto, hezká si ho a třeba tim i žije je rozhodně magor. A nejvíc mě dojímá když někdo kdo tam nebyl a zprávy má jenom z intenetu a televize mluví o neštěstí:bojim:bojim:blicismajlik:blicismajlik:bacha

Tys mě vůbec nepochopil. Já byl ve zbořeným chrámu v Týnci na vejletě a jel pak po tý hlavní silnici okolo a byla plná DEMENTŮ, kteří si pletli státovku se závodní dráhou, honili se tam v provozu a nerespektovali vůbec nic!!! Pak tam ty dva v nissanech rozstřelili ten pár v twingu, pár hodin na to. Tak si laskavě nech ty výpady!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...