Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute, v utorok idem na nový software 2.31 pre Rt6. Máte s tým už niekto skúsenosti? Údajne je vyzadovana parametrizacia modelu t. j. zadanie konfiguracie konkrétneho auta, co ma zabrániť asi volnemu sireniu sw. :-(

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pri instalácii 2.31 je skutočne nutná parametrizacia resp kalibracia. Týka sa GPS modulu. Mal som možnosť iba krátko vidieť instalacný manuál, takze presný postup nepoznám, ale po potvrdení zmeny sw pre GPS sa vyberá poistka c.6 na cca 30 s a potom sa to ešte potvrdzuje diagnostikou.

Co sa týka zmien v sw 2.31 oproti 2.21 je konečne vyriesené priradovanie mien k tel cislam vo volaných číslach (Call log) aj pre iPhone. Je tiež možné usporaduvat kontakty podľa mena aj podľa priezviska. (Pre iPhone )

Pri prehravani hudby z iPodu Classic si pamätá vyber v ktorom skončil aj po vypnuti auta. Tj keď dáte prehrávať všetky disky jedného interpreta, tak v ňom pokračuje aj po znovunastartovani auta. A funguje aj pocitadlo skladieb. Doteraz sa pri znovunastartovani pocitadlo zastavilo na poslednom čísle skladby a prehrávalo to dookola posledný disk. Bohužiaľ stále je nevyrieseny návrat k poslednemu interpretovi, takze vyhladavate znovu od začiatku abeceda.

Co sa týka rýchlosti odozvy cuvacich snimacov, tak u mna fungujú a fungovali dostatočne rýchlo. ( porovnával som to s MB E, S a CL) Ale aj tak som domontoval cuvaciu kameru :-)

Zatiaľ toľko.

Odesláno

Ano, pocet kontaktov je stale 400. ale nemusi nas to trapit, kedze uz nie je nutne prenasat vsetky kontakty do RT6. Staci ich mat externe. Ako som pisal uz je konecne zvladnute priradzovanie mena k cislu a netreba mat ani ulozene cisla v predpisanom formate. :roker

Odesláno

Co sa týka rýchlosti odozvy cuvacich snimacov, tak u mna fungujú a fungovali dostatočne rýchlo. ( porovnával som to s MB E, S a CL) Ale aj tak som domontoval cuvaciu kameru :-)

Jakou couvaci kameru jsi prosim domontoval? Jde to namontovat tak, aby se zapnula automaticky pri zarazeni zpatecky? A zobrazuje se na obrazovce zaroven vzdalenost ze senzoru i kamera? Diky.

Odesláno

Drobosoft

Kameru aj s interfaceom som tu už v nejakej sekcii popisoval. Názov si uz nepamätám, ale ono je to v podstate jedno. Kedže sa obraz s kamery premieta na hlavnom displayi tak vzdialenostne indikátory samozrejme nevidiš, iba pocujes :-)

A áno, interface zabezpečuje automatické prepnutie na zadnú kameru ak zaradiš spiatočku. Vie citat CAN bus, ale môže sa ovládať aj pomocou cuvacieho svetla.

Odesláno

Tak po pár týždňoch skúmania musím vyhlásiť, že nová aktualizácia splnila skoro všetko, co som od nej očakával!!! Skoro nikdy som nemohol dať podobné vyhlásenie v prípade iných softov, ale tentoraz som prijemne prekvapkaný. O to viac, že autori sú zrejme Francúzi a Taliani :D

Systém sa mi doteraz ani raz neresetol

Po naštartovaní auta nabieha podstatne rýchlejšie, až okamžite

Všetky i-blbosti sú veľmi dobre podporované

Mám pocit väčšej stability

Jediný problém , ktorý vnímam je pomalé načítanie zoznamu skladieb, ale to je asi aj problém počtu skladieb. Ja ich mám na i-Pode Classic cca 23.000!

I-Phone 4/4s je obsluhovany korektne, zoznam z tlf sa prenesie bez problémov a auto priraduje číslo s menom bez problémov aj v zozname posledných hovorov.

Zostal problém so zobrazovaním názvov skladieb a interpretov pri prehravani cez BT protokol a2dp, ale to je bohužiaľ problém telefónu i-Phone 4. 4S a 5 to už vraj majú vyriesené. Takze občas obabrava aj Apple :D

JEDNOZNAČNE ODPORÚČAM NAINSTALOVAŤ!!!

Najmä ak je to bezplatné :roker

Odesláno

Zdravim, ospravedlnujem sa vopred za asi blbu otazku ale odpoved dajako neviem najst, takze ohladom tohoto noveho firmwaru pre radio. Nahraju mi to zadarmo v servise na zaruku, kedze sa jedna len o firmware co opravuje/vylepsuje funkcie ? Viem ze za aktualne mapy sa plati dost nemaly peniaz, ale keby chcem len firmware, myslite ze by to slo ? Dakujem za odpoved :)

Odesláno

nahraju, ked zdokladujes ze mas problem, inak Ti asi povedia ze ziaden novsi Fw neni... uvidis. kazdy koncesionar sa sprava uplne inak..., takze ziadna globalne platna odpoved na tvoju otazku neexistuje.

[upravil dne 12/6/13 08:33 od merlin99]

Odesláno

Dakujem za odpoved. Auto este nemam, idem pren buduci tyzden (rocna jazdenka) tak preto ma to zaujimalo ci hned behnem aj do servisu sa objednat, keby tam je ta starsia verzia (co asi bude) no ved uvidim, ked tak skusim povedat ze napr. Nepriraduje mena ku kontaktom v \"call logs\" ( ako som sa tu docital) a ze novsia verzia to opravuje. Este jedna otazocka, ze keby tam ziadam tu novsiu verziu, tak ako je to vlastne znacene, teda cislo,pretoze je tu 2.31/2.71 tak ktora z tychto. Dakujem

[upravil dne 12/6/13 21:42 od hurrican]

Odesláno

Hurrican:

RT6 je autorádio montované s rôznymi prednými panelmi do rôznych aut koncernu PSA. Aj starších ako P508. Hlavný rozdiel je v použitej komunikacnej zbernici. Preto sa niekedy tie staršie označujú aj CAN 2004. Sw 2.71 je určený pre staršie modely a 2.31 pre novšie. Predpokladám, že kupuješ 508-ku tak je pre Teba 2.31. Pre istotu sa pozri akú máš aktuálnu verziu (dlhým podrzanim Setup) ak máš 2.07, 2.20 alebo 2.21 tak je 2.31 to práve orechové:papa

Odesláno

Este raz dik za odpoved. Hej 508 :) tak ked to tam budem ten novsi (2.31) ( a dufam ze sa nebudu zdrahat to tam dat) tak potom dam vediet a aj ako to prebiehalo. Pekny den prajem :papa

Odesláno

Mám pre Teba dobrú správu. Sw Ti samozrejme daju v servise bezplatne. Po troske snahy a malom odovodneni ;-) A mapy si môžeš dať sám, pretože sa predávajú samostatne, nezávisle od servisu Peugeot. Skús pozrieť Navteq. A budeš \"vysmátý\" ako hovoria kamaráti ze Záhorá. :roker

Odesláno

Mam auto na IC a tam je smlouva mezi podnikateli, zadna ochrana mezi spotrebiteli. Myslim, ze tam mam, ze bez servisu Peugeot nemohu na aute nic delat, vcetne upravy software. A upload map je samozrejme uprava software.

Odesláno
Hurrican:

RT6 je autorádio montované s rôznymi prednými panelmi do rôznych aut koncernu PSA. Aj starších ako P508. Hlavný rozdiel je v použitej komunikacnej zbernici. Preto sa niekedy tie staršie označujú aj CAN 2004. Sw 2.71 je určený pre staršie modely a 2.31 pre novšie. Predpokladám, že kupuješ 508-ku tak je pre Teba 2.31. Pre istotu sa pozri akú máš aktuálnu verziu (dlhým podrzanim Setup) ak máš 2.07, 2.20 alebo 2.21 tak je 2.31 to práve orechové:papa

Mam Peugeot 508 SW (koupeny letos novy) a RT6 mi vypisuje cislo verze jako RNEG2.70.E.3 - ctu to jako verzi 2.70, ktera by dle teto citace v 508 vubec nemela existovat?

Jsem z toho tedy zmateny, muze mi to nekdo pls objasnit? Predem diky!

Odesláno

Mam Peugeot 508 SW (koupeny letos novy) a RT6 mi vypisuje cislo verze jako RNEG2.70.E.3 - ctu to jako verzi 2.70, ktera by dle teto citace v 508 vubec nemela existovat?

Jsem z toho tedy zmateny, muze mi to nekdo pls objasnit? Predem diky!

pre mna je logicke ze pred 2.71 by mohlo byt 2.70 ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...