maNkovic Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 A keby som to malé relátko použil len na spínanie velkého relé ktoré privedie + z baterky ? aby nebolo pod takou velkou záťažou ? Citovat
mmartinkovic Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 Sak tam vymen kabel a mas. Myslim ze 2,5 by mala stacit. Naco budes tahat zasa dalsie rele. Citovat
maNkovic Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Len som myslel do budúcna lebo ked sa odpáli rele v BSI tak bude horšie Citovat
maNkovic Odesláno 19. květen 2013 Autor Odesláno 19. květen 2013 Takže som chcel tie káble vymeniť ked som si ich trošku potiahol tak sa mi koncovka rozpadla natiahol som nové káble koncovku som zatial nedal iba káble na spojky a zatavil do zmrštovacej bužírky .... Kompresor beží ale dáko to dnu v aute sičí asi mi unikla náplň popod čidlo dotiahol som ho ešte o 1,5 otáčky tka pojdem do servisu nech sa pozrie na tlak lebo ma uš z toho šlahne o zem Zlatá 205 GTi tam nič nebolo nemalo sa čo kaziť Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2013 Odesláno 19. květen 2013 A keby som to malé relátko použil len na spínanie velkého relé ktoré privedie + z baterky ? aby nebolo pod takou velkou záťažou ? Je možné i takéto riešenie lebo spojka kompresora má dosť veľký odber a takéto \"posiľovacie relé\" iba pomôže relátku v BSI. Nehovorím už o tom ako cenovo víde výmena relé v BSI a koľko bežného spínacieho. Citovat
maNkovic Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 Ďakujem pastorek . A ako silno môžem dotiahnuť to tlakové čidlo na chladiči ? Uniká mi popod neho náplň a nechcem strhnúť závit . [upravil dne 21.5.2013 10:01 od maNkovic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.