Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Takže som chcel tie káble vymeniť ked som si ich trošku potiahol tak sa mi koncovka rozpadla :D natiahol som nové káble koncovku som zatial nedal iba káble na spojky a zatavil do zmrštovacej bužírky .... Kompresor beží :o ale dáko to dnu v aute sičí :grr asi mi unikla náplň popod čidlo dotiahol som ho ešte o 1,5 otáčky tka pojdem do servisu nech sa pozrie na tlak lebo ma uš z toho šlahne o zem :bojim Zlatá 205 GTi tam nič nebolo nemalo sa čo kaziť :aut

Odesláno
A keby som to malé relátko použil len na spínanie velkého relé ktoré privedie + z baterky ? aby nebolo pod takou velkou záťažou ?

Je možné i takéto riešenie lebo spojka kompresora má dosť veľký odber a takéto \"posiľovacie relé\" iba pomôže relátku v BSI. Nehovorím už o tom ako cenovo víde výmena relé v BSI a koľko bežného spínacieho.

Odesláno

Ďakujem pastorek . A ako silno môžem dotiahnuť to tlakové čidlo na chladiči ? Uniká mi popod neho náplň a nechcem strhnúť závit .

[upravil dne 21.5.2013 10:01 od maNkovic]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...